• Gratis levering losgestort
  • Grootste assortiment
  • Scherpste prijzen
  • Beste klantenservice
  • Snelle, professionele levering

×
Registreren

Persoonlijke informatie

Login Data

* Verplichte velden

of inloggen

Verplicht veld
Verplicht veld
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Dit is geen emailadres
Verplicht veld
Dit emailadres bestaat al
Verplicht veld
Voer a.u.b. een geldig wachtwoord in
Voer a.u.b. 6 of meer karakters in
Voer a.u.b. maximaal 16 tekens in
Wachtwoorden komen niet overeen
Verplicht veld
Emailadres of wachtwoord is onjuist

Alpengrind

Alpengrind 8 - 16mm
Alpengrind 8 - 16mm
1. Kies het formaat:
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking.
Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Bezorgkosten informatie

Zorgeloze levering, snel aan de slag!Meer dan 14 jaar ervaring 50.000+ klanten gingen u voor Betaal snel met iDEAL, Creditcard of een van de andere betaalwijzen

Over Alpengrind

Wat is Alpengrind?

Alpengrind is een bijzonder mooi rond siergrind. Alpengrind wordt gewonnen in het Alpengebied en is dan ook op natuurlijke wijze rond geslepen in rivieren en beken. Tevens is om deze reden het Alpengrind een mooie mengeling van zachte kleuren. De voornaamste kleuren zijn grijs en beige, maar ook creme en antraciet komen voor. Een bonte mix dus.

Toepassingen met Alpengrind

Alpengrind is vanwege de ronde vorm ideaal op sierpaden. Het loopt daardoor namelijk er prettig. Vanwege de ronde vorm ook geschikt als dakgrind (scherpe steentjes kunnen namelijk uw dakbedekking beschadigen). Alpengrind is ook een sterke steensoort. Een oprit of erf van Alpengrind behoort daarom ook tot de mogelijkheden.

Alpengrind aanlegtips

Vanwege de natuurlijke oorsprong van het Alpengrind erg geschikt voor het creëren van een natuurlijke / landelijke sfeer. Een populaire grindsoort voor het decoreren van bijvoorbeeld een vijver. Vanwege de grijzige/beige kleur ook mooi wanneer er in het Alpengrind veel kleurrijke bloemen en planten worden gezet. De voordelen van het Alpengrind op een rijtje:

  • Mooie blend van zachte grijs-beige kleuren
  • Zeer rond, geschikt als dakgrind
  • Prettig beloopbaar

Alpengrind bestellen

Alpengrind is in enkele handige formaten bags te bestellen, kies hier direct uw benodigde verpakking. Heeft u een grote hoeveelheid Alpengrind nodig, dan is Alpengrind losgestort de voordeligste optie.

Veel bestelde verpakkingen Alpengrind

Bigbag Alpengrind, losgestort Alpengrind.

15% combikorting

Specificaties Alpengrind

Soortelijk gewicht± 1500KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Voor meer informatie en advies, zie ons blogartikel Grind kopen? Vind de juiste maat.
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Verbruik± 75kg / 0,05m3 per m2, op basis van een laagdikte van 5cm. Houdt voor grovere formaten dan 32mm een dikkere laagdikte aan. Overzicht per verpakking: 0,18m3 voor ± 3,5m2 | 0,35m3 voor ± 7m2 | 0,5m3 voor ± 10m2 | 0,7m3 voor ± 14m2 | 1m3 voor ± 20m2

Levering en betaling
Levertermijn & Bezorgkosten Bags t/m 900kg (bezorgkosten zijn per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€30) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€60 per bestelling)
Levertermijn & bezorgkosten bags vanaf 1000kg, grindplaten en losgestort (bezorgkosten zijn per bestelling)• Binnen 3 werkdagen (€40) OF binnen 2 werkdagen/op een door u gekozen werkdag (€60). Bestellingen vanaf €1250 worden gratis bezorgd (binnen 3 werkdagen)!
• Losgestort: Binnen 1-3 werkdagen (gratis bezorging!), leverdag in overleg
Levermethode• Bags 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Bags vanaf 1000kg: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetaalmogelijkhedenVooraf per bank, per iDEAL, Creditcard, Paypal of (vanaf 1000kg) contant bij aflevering. Alle prijzen zijn incl. BTW.
U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten

Video's over de levering

Our team
Persoonlijk advies?

Wilt u advies of heeft u een vraag over onze producten?

Our team