Taunus Kwarts

1. Kies het formaat:
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking. Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Zorgeloze professionele levering, snel aan de slag!Meer dan 17 jaar ervaring, meer dan 250.000 tevreden klanten Snel en veilig betalen met o.a. IDEAL, Creditcard
of achteraf met Klarna

Productbeschrijving

Wat is Taunus kwarts?

Taunus kwarts is een natuurlijk gerond grind met een unieke en genuanceerde kleurenmix. Het grind bestaat namelijk uit witte, oranje en gele kleuren. Omdat Taunus kwarts voor een zeer groot gedeelte uit kwarts bestaat, is Taunus kwarts erg hard. Daardoor is het ook te gebruiken voor oppervlakken welke zwaar belast worden. Taunus kwarts in het kort:

  • Mooie - natuurlijke - mix van witte, gele en oranje tinten
  • Goed te combineren in zowel autenthieke als modernere tuinen
  • Geschikt voor de oprit, het erf of een parkeerplaats

Toepassingen met Taunus Kwarts

Door de hardheid is Taunus Kwarts voor vrijwel alle toepassingen bruikbaar. Hierbij kunt u denken aan toepassing als siergrind in de tuin (met worteldoek tegen onkruidgroei), als bodembedekker op de oprit of het erf. Taunus Kwarts is een echte duizendpoot. In combinatie met grindplaten tovert u uw oprit of parkeerplaats om in een prachtig en zeer onderhoudsarm oppervlak.

Taunus kwarts heeft een gele gloed. De kiezelstenen hebben daarom een warme uitstraling. Vanwege de lichte kleur doet het ook modern aan. Mooi in combinatie met beton(look) tegels, maar ook met klassiekere vormen van bestrating zoals kinderkopjes en cobblestones.
Bekijk ook zeker onze andere soorten geel grind & split!

Taunus Kwarts: Bestelling en levering

Taunus kwarts is in diverse verpakkingen leverbaar: u kunt kiezen uit diverse maten bags, of voor grotere vrachten losgestort Taunus Kwarts. Losgestort bezorgen wij gratis bij u thuis binnen enkele werkdagen!

Veel bestelde verpakkingen Taunus Kwarts

Bigbag Taunus Kwarts, Losgestorte Taunus Kwarts.

10% combikorting

Soortelijk gewicht± 1500KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Voor meer informatie en advies, zie ons blogartikel Grind kopen? Vind de juiste maat.
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Verbruik± 75kg / 0,05m3 per m2, op basis van een laagdikte van 5cm. Houdt voor grovere formaten dan 32mm een dikkere laagdikte aan. Overzicht per verpakking: 0,18m3 voor ± 3,5m2 | 0,35m3 voor ± 7m2 | 0,5m3 voor ± 10m2 | 0,7m3 voor ± 14m2 | 1m3 voor ± 20m2
Levertermijn & Bezorgkosten t/m 999kg (bezorgkosten zijn per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€50) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€80 per bestelling)
Levertermijn & bezorgkosten bags vanaf 1000kg, grindplaten en losgestort (bezorgkosten zijn per bestelling)• Binnen 3 werkdagen (€60) OF binnen 2 werkdagen/op een door u gekozen werkdag (€80). Bestellingen vanaf €1250 worden gratis bezorgd (binnen 3 werkdagen)!
• Losgestort: Binnen 2 werkdagen (gratis bezorging!), leverdag in overleg
Levermethode• Bags 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Bags vanaf 1000kg en grindmatten: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetaalmogelijkhedenVooraf per bank, met iDEAL, Creditcard, Paypal of achteraf met Klarna. Alle prijzen zijn incl. BTW.

Vergelijkbare producten

  1. Keuze uit 3 formaten en 7 verpakkingen
  2. Keuze uit 3 formaten en 7 verpakkingen
  3. Keuze uit 1 formaat en 6 verpakkingen

Video's over de levering