Cordoba grind

1. Kies het formaat:
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking. Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Zorgeloze professionele levering, snel aan de slag!Meer dan 17 jaar ervaring, meer dan 250.000 tevreden klanten Snel en veilig betalen met o.a. IDEAL, Creditcard
of achteraf met Klarna

Productbeschrijving

Wat is Cordoba grind?

Cordoba grind is een prachtig siergrind in de kleuren lichtgeel / beige. De kiezels van het Cordoba grind zijn zeer rond. De naam komt van de Spaanse stad Cordoba, bekend om de tientallen smalle straatjes met keitjes als bestrating in dezelfde lichtgele / beige kleur als de kiezels van het Cordoba grind. De eigenschappen van Cordoba grind op een rij:

  • Mooi egaal beige kleur
  • Prettig beloopbaar (zeer ronde kiezel)
  • Veelzijdig te gebruiken, van mediterraanse tot moderne tuin

Toepassingen met Cordoba grind

De zeer ronde vorm zorgt ervoor dat dit siergrind uitermate prettig loopt, zelfs op blote voeten. Het Cordoba grind is dus zeer geschikt als bodembedekker op looppaden. Het is daarnaast zelfs geschikt als dakgrind. Ideaal dus wanneer u een niet-standaard steensoort op uw dak wilt gebruiken. Natuurlijk kunt u het Cordoba grind ook als siergrind in de tuin gebruiken. Het is tenslotte ook hard genoeg als grind op een oprit, parkeerplaats of erf. Vanwege de rustige en neutrale kleur van het Cordoba grind kan het zowel in warme, zuidelijke omgevingen en tuinen als in modernere tuinen gebruikt worden. Past zowel in tuinen met weinig kleur als in tuinen die vol staan met bloemen en planten, zoals een typische Engelse tuin.

Cordoba grind bestellen:

Cordoba grind is leverbaar in verschillende hoeveelheden. Zo heeft u altijd precies voldoende voor uw tuin.

Veel bestelde verpakkingen Cordoba grind

Bigbag Cordoba grind, losgestort Cordoba grind.

10% combikorting

Soortelijk gewicht± 1500KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Voor meer informatie en advies, zie ons blogartikel Grind kopen? Vind de juiste maat.
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Verbruik± 75kg / 0,05m3 per m2, op basis van een laagdikte van 5cm. Houdt voor grovere formaten dan 32mm een dikkere laagdikte aan. Overzicht per verpakking: 0,18m3 voor ± 3,5m2 | 0,35m3 voor ± 7m2 | 0,5m3 voor ± 10m2 | 0,7m3 voor ± 14m2 | 1m3 voor ± 20m2
Levertermijn & Bezorgkosten t/m 999kg (bezorgkosten zijn per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€50) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€80 per bestelling)
Levertermijn & bezorgkosten bags vanaf 1000kg, grindplaten en losgestort (bezorgkosten zijn per bestelling)• Binnen 3 werkdagen (€60) OF binnen 2 werkdagen/op een door u gekozen werkdag (€80). Bestellingen vanaf €1250 worden gratis bezorgd (binnen 3 werkdagen)!
• Losgestort: Binnen 2 werkdagen (gratis bezorging!), leverdag in overleg
Levermethode• Bags 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Bags vanaf 1000kg en grindmatten: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetaalmogelijkhedenVooraf per bank, met iDEAL, Creditcard, Paypal of achteraf met Klarna. Alle prijzen zijn incl. BTW.

Vergelijkbare producten

  1. Keuze uit 3 formaten en 7 verpakkingen
  2. Keuze uit 1 formaat en 7 verpakkingen
  3. Keuze uit 6 formaten en 6 verpakkingen

Video's over de levering