Castle grind

1. Kies het formaat:
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking. Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Zorgeloze professionele levering, snel aan de slag!Meer dan 17 jaar ervaring, meer dan 250.000 tevreden klanten Snel en veilig betalen met o.a. IDEAL, Creditcard
of achteraf met Klarna

Productbeschrijving

Wat is Castle grind?

Castle grind, ook wel bekend als Kasteelgrind, is een prachtige rond gerolde grindsoort. De ronde vorm van Castle grind is op natuurlijke wijze tot stand gekomen en zorgt ervoor dat het grind prima beloopbaar is. De kleur is beige-champagne. De voordelen van Castle grind:

  • Bijzonder ronde kiezel, hierdoor prettig beloopbaar
  • Mooi egale beige kleur en dus met vrijwel alles te combineren
  • Veelzijdig: geschikt voor diverse toepassingen, o.a. op daken

Castle grind: toepassingen

Castle grind laat zich zowel in moderne en strakke tuinen als in klassieke tuinen goed combineren met andere materialen zoals tegels. Vanwege de neutrale en kalme kleur kan Castle grind met vrijwel elke kleur en elk type tegel gecombineerd worden; bijvoorbeeld de combinatie met betonlook tegels voor een modern geheel en de combinatie met kasseien voor een meer authentieke tuin. Daarnaast is Castle grind ook toepasbaar op een plat dak zodat u kunt afwijken van het standaard soort dakgrind. Ook is Castle grind ideaal voor op het tuinpad en terras. U hebt de keuze uit verschillende formaten, zoals het standaard formaat 8/16 mm. Tenslotte kunt u er ook zonder problemen een oprit mee aanleggen: het is voldoende hard en is goed toepasbaar in onze grindplaten. Naast grindplaten kunt ook kantopsluiting gebruiken om uw unieke tuin prachtig af te werken!
Bekijk naast Castle grind ook zeker onze andere soorten geel grind & split!

Castle grind bestellen

Castle grind wordt door Grind-split.nl direct geïmporteerd en verpakt in bags. Daarnaast is er ook de mogelijkheid voordelig Castle grind losgestort te ontvangen. Kies hier meteen uw benodigde hoeveelheid en formaat Castle grind.

Veel bestelde verpakkingen Castle grind

Bigbag Castle grind, losgestort Castle grind.

10% combikorting

Soortelijk gewicht± 1500KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Voor meer informatie en advies, zie ons blogartikel Grind kopen? Vind de juiste maat.
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Verbruik± 75kg / 0,05m3 per m2, op basis van een laagdikte van 5cm. Houdt voor grovere formaten dan 32mm een dikkere laagdikte aan. Overzicht per verpakking: 0,18m3 voor ± 3,5m2 | 0,35m3 voor ± 7m2 | 0,5m3 voor ± 10m2 | 0,7m3 voor ± 14m2 | 1m3 voor ± 20m2
Levertermijn & Bezorgkosten t/m 999kg (bezorgkosten zijn per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€50) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€80 per bestelling)
Levertermijn & bezorgkosten bags vanaf 1000kg, grindplaten en losgestort (bezorgkosten zijn per bestelling)• Binnen 3 werkdagen (€60) OF binnen 2 werkdagen/op een door u gekozen werkdag (€80). Bestellingen vanaf €1250 worden gratis bezorgd (binnen 3 werkdagen)!
• Losgestort: Binnen 2 werkdagen (gratis bezorging!), leverdag in overleg
Levermethode• Bags 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Bags vanaf 1000kg en grindmatten: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetaalmogelijkhedenVooraf per bank, met iDEAL, Creditcard, Paypal of achteraf met Klarna. Alle prijzen zijn incl. BTW.

Vergelijkbare producten

  1. Keuze uit 2 formaten en 7 verpakkingen
  2. Keuze uit 1 formaat en 6 verpakkingen
  3. Keuze uit 1 formaat en 6 verpakkingen

Video's over de levering