Natural Blend Pebbles

1. Kies het formaat:
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking. Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Zorgeloze professionele levering, snel aan de slag!Meer dan 17 jaar ervaring, meer dan 250.000 tevreden klanten Snel en veilig betalen met o.a. IDEAL, Creditcard
of achteraf met Klarna

Productbeschrijving

Natural Blend Pebbles is een bijzondere steenmix die je in verschillende verpakkingsformaten kunt bestellen.

Koop Natural Blend Pebbles

De Natural Blend Pebbles zijn heerlijk ronde en gladde stenen. Een perfecte mix voor een natuurtuin, bijvoorbeeld om paden te bedekken, op een terras of gewoon ter decoratie. Op de Natural Blend Pebbles kun je heel comfortabel lopen, zelfs op blote voeten! Denk eraan om er een grindrooster onder te plaatsen zodat je meer stabiliteit krijgt en niet wegzakt in de steenlaag. De kleur van de Natural Blend Pebbles is een natuurlijke mix van antraciet, donkergrijs met beige-gele accenten. Hierdoor ontstaat een uiterst decoratieve compositie die heel goed past in een natuurtuin. Maar ook andere tuinstijlen kunnen profiteren van de Natural Blend Pebbles. Denk bijvoorbeeld aan de combinatie met donkere tegels of licht houten tuinmeubelen. De voordelen van de Natural Blend Pebbles nogmaals op een rijtje:

  • Uitzonderlijke steenmix met antraciet-donkergrijze en licht beige-gele kleuren
  • Comfortabel om zelfs op blote voeten te lopen
  • Prachtig ronde en gladde stenen

Veel bestelde verpakking Natural Blend Pebbles

Bigbag Natural Blend Pebbles

10% combikorting

Soortelijk gewicht± 1700kg per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Voor meer informatie en advies, zie ons blogartikel Grind kopen? Vind de juiste maat.
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Verbruik± 90kg / 0,05m3 per m2, op basis van een laagdikte van 5cm. Houdt voor grovere formaten dan 32mm een dikkere laagdikte aan. Overzicht per verpakking: 0,18m3 voor ± 3,5m2 | 0,35m3 voor ± 7m2 | 0,5m3 voor ± 10m2 | 0,7m3 voor ± 14m2 | 1m3 voor ± 20m2
Levertermijn & Bezorgkosten t/m 999kg (bezorgkosten zijn per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€50) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€80 per bestelling)
Levertermijn & bezorgkosten bags vanaf 1000kg, grindplaten en losgestort (bezorgkosten zijn per bestelling)• Binnen 3 werkdagen (€60) OF binnen 2 werkdagen/op een door u gekozen werkdag (€80). Bestellingen vanaf €1250 worden gratis bezorgd (binnen 3 werkdagen)!
• Losgestort: Binnen 2 werkdagen (gratis bezorging!), leverdag in overleg
Levermethode• Bags 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Bags vanaf 1000kg en grindmatten: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetaalmogelijkhedenVooraf per bank, met iDEAL, Creditcard, Paypal of achteraf met Klarna. Alle prijzen zijn incl. BTW.

Vergelijkbare producten

  1. Keuze uit 3 formaten en 7 verpakkingen
  2. Keuze uit 1 formaat en 6 verpakkingen
  3. Keuze uit 3 formaten en 7 verpakkingen

Video's over de levering