Baltic blend grind

1. Kies het formaat:
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking. Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Zorgeloze professionele levering, snel aan de slag!Meer dan 17 jaar ervaring, meer dan 250.000 tevreden klanten Snel en veilig betalen met o.a. IDEAL, Creditcard
of achteraf met Klarna

Productbeschrijving

Wat is Baltic Blend grind?

Baltic blend grind is een zeer sierlijk grind en alleen bij ons te verkrijgen. Baltic Blend grind is een bijzondere grindsoort met een gemengde kleur, namelijk zacht rood en grijsblauw. Een bijzondere blend van tinten die zeer mooi bij elkaar passen maar toch voor een contrastrijk geheel zorgen.

Baltic Blend grind: toepassingen en aanlegtips

Baltic Blend grind bestaat uit ronde siersteentjes. Het is dus een prettig beloopbare grindsoort en daardoor zeker geschikt voor de aanleg van een opvallend en uniek tuinpad. Daarnaast is het een drukvaste soort waardoor ook een blauwgrijze/rode oprit tot de mogelijkheden behoort. Natuurlijk ook een prima grindsoort als waterdoorlatende bodembedekker in de tuin. Door de kleurenmix zeer aan te bevelen in combinatie met grijze tegels en tuinelementen. Het grote voordeel van Baltic Blend grind is dat het een moderne soort is die toch warmte uitstraalt door de aanwezigheid van de rode steentjes.

  • Rustige, unieke kleurencombinatie
  • Ronde korrel (prettig beloopbaar)
  • Luxe uitstraling

Baltic Blend grind bestellen

Baltic Blend grind is te verkrijgen in diverse hoeveelheden / verpakkingen. Wilt u meer informatie over Baltic Blend grind, een persoonlijk advies of een offerte voor meer dan 8000kg (8 ton)? Neemt u dan even contact op!

Meest bestelde verpakking Baltic Blend grind

Bigbag Baltic Blend grind, Losgestort Baltic Blend grind

10% combikorting

Soortelijk gewicht± 1500KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Voor meer informatie en advies, zie ons blogartikel Grind kopen? Vind de juiste maat.
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Verbruik± 75kg / 0,05m3 per m2, op basis van een laagdikte van 5cm. Houdt voor grovere formaten dan 32mm een dikkere laagdikte aan. Overzicht per verpakking: 0,18m3 voor ± 3,5m2 | 0,35m3 voor ± 7m2 | 0,5m3 voor ± 10m2 | 0,7m3 voor ± 14m2 | 1m3 voor ± 20m2
Levertermijn & Bezorgkosten t/m 999kg (bezorgkosten zijn per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€50) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€80 per bestelling)
Levermethode• Bags 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Bags vanaf 1000kg en grindmatten: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetaalmogelijkhedenVooraf per bank, met iDEAL, Creditcard, Paypal of achteraf met Klarna. Alle prijzen zijn incl. BTW.

Vergelijkbare producten

  1. Keuze uit 5 formaten en 6 verpakkingen
  2. Keuze uit 2 formaten en 6 verpakkingen

Video's over de levering