Geel grind & split

Wilt u geel grind of split in uw tuin? Op onze webshop zijn meerdere verschillende soorten en formaten geel grind en split te bestellen, zoals Yellow sun split en Castle grind. Bekijk hieronder ons assortiment aan geel grind en siersplit. Hebt u een vraag of heeft u hulp nodig bij het vinden of bestellen van uw gele grind of split? Neem contact met ons op en we helpen u graag! Bekijk ook zeker ons gehele assortiment aan grind & split!

Berekenen hoeveel u nodig heeft?

 1. Keuze uit 2 formaten en 7 verpakkingen
 2. Keuze uit 6 formaten en 6 verpakkingen
 3. Keuze uit 3 formaten en 7 verpakkingen
 4. Keuze uit 1 formaat en 6 verpakkingen
 5. Keuze uit 2 formaten en 6 verpakkingen
 6. Keuze uit 6 formaten en 6 verpakkingen
 7. Keuze uit 1 formaat en 6 verpakkingen
 8. Keuze uit 1 formaat en 6 verpakkingen
 9. Keuze uit 3 formaten en 7 verpakkingen
 10. Keuze uit 1 formaat en 6 verpakkingen
 11. Keuze uit 1 formaat en 7 verpakkingen

Geel grind & split

Wilt u een warme, rustige en zuidelijke sfeer in uw eigen tuin creëren? Dat kan gemakkelijk met onze gele grind- en splitsoorten. Veel van deze soorten staan bekend om hun warme en zuidelijke uitstraling. Afhankelijk van welke grind- of splitsoort u wilt is er ook genoeg ruimte om een moderne, rustige of klassieke sfeer te creëren. Deze gele steensoorten zijn dus zeer ruim toepasbaar. Deze gele grindsoorten zijn prettig beloopbaar en dus zeer geschikt voor een loop-/tuinpad. Daarnaast zijn deze gele kiezelstenen en dit siersplit verkrijgbaar in veel verschillende formaten, dus voor elke toepassing is er wel een goede maat.

Geel grind of split kopen?

Wilt u een van deze soorten geel grind of split kopen? Afhankelijk van de soort die u wilt, deze zijn al verkrijgbaar vanaf 20kg bag tot 1m3 bigbag. Vanaf 8 ton kunt u ook losgestort bestellen!

Nog meer kleuren grind & split

Behalve alleen geel, zijn er nog meer kleuren grind & split. Neem ook een kijkje naar ons assortiment aan zwart, wit, grijs, rood en bont grind en split!