Zwart grind & split

Wilt u zwart grind of split in uw eigen tuin? Op onze webshop zijn meerdere verschillende soorten en formaten zwart grind en siersplit te bestellen, zoals Basalt split en Nero ebano grind. Bekijk hieronder ons gehele assortiment aan zwart grind en split. Heeft u hulp nodig bij het bestellen van uw zwarte grind of siersplit? Neem gerust contact met ons op en we helpen u graag verder! Bekijk ook zeker ons gehele assortiment aan grind & split!

Berekenen hoeveel u nodig heeft?

  1. Keuze uit 6 formaten en 7 verpakkingen
  2. Keuze uit 2 formaten en 6 verpakkingen
  3. Keuze uit 3 formaten en 7 verpakkingen
  4. Keuze uit 2 formaten en 6 verpakkingen
  5. Keuze uit 2 formaten en 7 verpakkingen
  6. Keuze uit 1 formaat en 5 verpakkingen
  7. Keuze uit 2 formaten en 6 verpakkingen
  8. Keuze uit 2 formaten en 7 verpakkingen
  9. Keuze uit 1 formaat en 6 verpakkingen

Zwart grind & split

Wilt u een moderne, stijlvolle en rustige sfeer in creëren in uw tuin? Dat kan gemakkelijk met onze zwarte grind- en splitsoorten. Veel van onze zwarte grind- en splitsoorten staan bekend om hun stijlvolle en moderne uitstraling, waardoor deze sfeer goed kan terugkomen in uw tuin. Ook zijn de zwarte grindsoorten erg prettig beloopbaar en dus zeer geschikt voor een loop-/tuinpad. Bovendien zijn de zwarte kiezelstenen en het zwarte siersplit verkrijgbaar in veel verschillende formaten, waardoor er voor elke toepassing wel een goede maat is.

Zwart grind of split kopen?

Wilt u een van deze soorten zwart grind of split kopen? Afhankelijk van de soort die u wilt, deze zijn al verkrijgbaar vanaf 20kg bag tot 1m3 bigbag. Vanaf 8 ton kunt u ook losgestort bestellen!

Nog meer kleuren grind & split

Behalve alleen zwart, zijn er nog meer kleuren grind & split. Neem ook een kijkje naar ons assortiment aan wit, grijs, rood, geel en bont grind en split!