Rood grind & split

Wilt u rood grind of split in uw tuin? Op onze webshop zijn vele verschillende soorten en formaten rood grind en split te bestellen, zoals Baskisch rood grind en Rosso Verona split. Bekijk hieronder ons gehele assortiment aan rode kiezelstenen en siersplit. Hebt u een vraag of komt u er niet uit bij het vinden of bestellen van uw rode grind of split? Neem contact met ons op en we helpen u verder! Bekijk ook zeker ons gehele assortiment aan grind & split!

Berekenen hoeveel u nodig heeft?

  1. Keuze uit 1 formaat en 5 verpakkingen
  2. Keuze uit 1 formaat en 6 verpakkingen
  3. Keuze uit 5 formaten en 6 verpakkingen
  4. Keuze uit 1 formaat en 5 verpakkingen
  5. Keuze uit 1 formaat en 6 verpakkingen
  6. Keuze uit 1 formaat en 7 verpakkingen

Rood grind & split

Wilt u een warme, zuidelijke en eventueel zelfs moderne sfeer in creëren in uw eigen tuin? Dat kan met onze vele rode grind- en splitsoorten. Veel van deze soorten staan bekend om hun warme en zachte uitstraling. Afhankelijk van welke grind- of splitsoort u wilt is er ook genoeg ruimte om een zuidelijke of moderne sfeer te creëren. Deze rode steensoorten zijn dus zeer ruim toepasbaar. Deze rode grindsoorten zijn prettig beloopbaar en dus geschikt voor een tuin-/looppad. Daarnaast zijn de rode kiezelstenen en het rode siersplit verkrijgbaar in veel verschillende formaten, dus voor elke toepassing is er wel een passende maat.

Rood grind of split kopen?

Wilt u een van deze soorten rood grind of split kopen? Afhankelijk van de soort die u wilt, deze zijn al verkrijgbaar vanaf 20kg bag tot 1m3 bigbag. Vanaf 8 ton kunt u ook losgestort bestellen!

Nog meer kleuren grind & split

Behalve alleen rood, zijn er nog meer kleuren grind & split. Neem ook een kijkje naar ons assortiment aan zwart, wit, grijs, geel en bont grind en split!