Rosso Verona split

1. Kies het formaat:
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking. Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Zorgeloze professionele levering, snel aan de slag!Meer dan 17 jaar ervaring, meer dan 250.000 tevreden klanten Snel en veilig betalen met o.a. IDEAL, Creditcard
of achteraf met Klarna

Productbeschrijving

Wat is Rosso Verona split?

Zoekt u een warm, kleurig siersplit voor in de tuin, op de parkeerplaats of op het erf? Dan is Rosso Verona split iets voor u. Dit gebroken marmersplit uit Italië heeft namelijk een prachtige oranje-rood-roze kleur. Hiermee creëert u eenvoudig een mediterrane of kleurrijke moderne en sfeervolle tuin of oprit! De voordelen van Rosso Verona split op een rij:

  • Mooie oranje-rood-roze kleur
  • Geeft kleur en sfeer
  • Goede drukvastheid
  • Goede kleurvastheid, blijft jarenlang mooi!

Rosso Verona split aanleggen

Vanwege de warme kleurensamenstelling een perfecte steen voor het aanleggen van een Mediteranne tuin. Staat er mooi in combinatie met kleurrijke bloemen zoals bijvoorbeeld lavendel. Ook mooi om te combineren met de breukstenen in eenzelfde tint (onder andere in een steenkorf); Baskisch rode breuksteen bijvoorbeeld. Rosso Verona split is daarnaast ook een prima steen om wat meer kleur toe te voegen aan een moderne tuin. Zoekt u een iets minder oranje/rode soort die nog wel warm overkomt, bekijkt u dan eens het Rouge Belge split. Voor een wat meer bruine steensoort (met rode tint) zie ons Lavasplit of bekijk al onze andere soorten rood grind & split.

Rosso Verona split bestellen

Rosso Verona split is bij Grind-split.nl in verschillende bags leverbaar. Deze worden binnen enkele werkdagen bij u thuis afgeleverd. Vragen? Bel of mail ons!

Veel bestelde verpakkingen Rosso Verona split

Bigbag Rosso Verona split, Losgestort Rosso Verona split

10% combikorting

Soortelijk gewicht± 1600KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Voor meer informatie en advies, zie ons blogartikel Grind kopen? Vind de juiste maat.
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Verbruik± 75kg / 0,05m3 per m2, op basis van een laagdikte van 5cm. Houdt voor grovere formaten dan 32mm een dikkere laagdikte aan. Overzicht per verpakking: 0,18m3 voor ± 3,5m2 | 0,35m3 voor ± 7m2 | 0,5m3 voor ± 10m2 | 0,7m3 voor ± 14m2 | 1m3 voor ± 20m2
Levertermijn & Bezorgkosten t/m 999kg (bezorgkosten zijn per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€50) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€80 per bestelling)
Levertermijn & bezorgkosten bags vanaf 1000kg, grindplaten en losgestort (bezorgkosten zijn per bestelling)• Binnen 3 werkdagen (€60) OF binnen 2 werkdagen/op een door u gekozen werkdag (€80). Bestellingen vanaf €1250 worden gratis bezorgd (binnen 3 werkdagen)!
• Losgestort: Binnen 2 werkdagen (gratis bezorging!), leverdag in overleg
Levermethode• Bags 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Bags vanaf 1000kg en grindmatten: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetaalmogelijkhedenVooraf per bank, met iDEAL, Creditcard, Paypal of achteraf met Klarna. Alle prijzen zijn incl. BTW.

Vergelijkbare producten

  1. Keuze uit 5 formaten en 6 verpakkingen
  2. Keuze uit 1 formaat en 7 verpakkingen
  3. Keuze uit 1 formaat en 6 verpakkingen

Video's over de levering