Mediteranee split

1. Kies het formaat:
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking. Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Zorgeloze professionele levering, snel aan de slag!Meer dan 17 jaar ervaring, meer dan 250.000 tevreden klanten Snel en veilig betalen met o.a. IDEAL, Creditcard
of achteraf met Klarna

Productbeschrijving

Wat is Mediterranee split?

Mediterranee split (ook wel Mediterranea split genoemd) is een warme, gemixte split met een mediterrane uitstraling. Dit komt doordat dit siersplit een mengeling is van gele en oranje-roze steentjes. Deze combinatie zorgt voor een zeer fraai geheel met een zuidelijk tintje. Mediterranee split staat dan ook zeer mooi in tuinen met aardetinten (terracotta, beige, donkerrood etc.). Maar Mediterranee split kan juist ook een warm tegenwicht geven aan modernere bestrating bijvoorbeeld. Ook ideaal dus om wat warmte en zeker ook kleur toe te voegen aan tuinen waarin dit (enigzins) ontbreekt. Mediterranee split samengevat:

  • Warme kleuren
  • Goed drukvast
  • Mooi te combineren met moderne tuinelementen

Mediterranee split aanlegtips

Vanzelfsprekend dus geschikt voor de aanleg van tuinen in Zuid-Europese stijl. De steentjes laten zich erg mooi combineren met Zuid-Europese planten en bomen. Hierbij kan gedacht worden aan bijvoorbeeld palmboompjes, olijfboompjes en Toscaanse Jasmijn. Combineer dus met veel groen en kleurrijke bloemen voor hét vakantiegevoel in eigen tuin. Wanneer u voor Mediterranee split kiest om wat kleur toe te voegen aan een moderne tuin; mooi in tuinen met grijze/antraciete tot aan zwarte tegels. Ook juist erg mooi in combinatie met licht (zelfs wit) natuursteen. Of in combinatie met meer authentiekere bestrating zoals waaltjes, cobblestones of kinderkopjes. Zoekt u een donkere soort welke ook ideaal is voor een tuin in de mediterrane sferen, kijkt u dan eens naar ons lavasplit.

Beschikbare verpakkingen Mediterranee split

Bigbag Mediterranee splitlosgestort Mediterranee split

10% combikorting

Soortelijk gewicht± 1500KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Voor meer informatie en advies, zie ons blogartikel Grind kopen? Vind de juiste maat.
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Verbruik± 75kg / 0,05m3 per m2, op basis van een laagdikte van 5cm. Houdt voor grovere formaten dan 32mm een dikkere laagdikte aan. Overzicht per verpakking: 0,18m3 voor ± 3,5m2 | 0,35m3 voor ± 7m2 | 0,5m3 voor ± 10m2 | 0,7m3 voor ± 14m2 | 1m3 voor ± 20m2
Levertermijn & Bezorgkosten t/m 999kg (bezorgkosten zijn per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€50) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€80 per bestelling)
Levertermijn & bezorgkosten bags vanaf 1000kg, grindplaten en losgestort (bezorgkosten zijn per bestelling)• Binnen 3 werkdagen (€60) OF binnen 2 werkdagen/op een door u gekozen werkdag (€80). Bestellingen vanaf €1250 worden gratis bezorgd (binnen 3 werkdagen)!
• Losgestort: Binnen 2 werkdagen (gratis bezorging!), leverdag in overleg
Levermethode• Bags 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Bags vanaf 1000kg en grindmatten: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetaalmogelijkhedenVooraf per bank, met iDEAL, Creditcard, Paypal of achteraf met Klarna. Alle prijzen zijn incl. BTW.

Vergelijkbare producten

  1. Keuze uit 2 formaten en 7 verpakkingen
  2. Keuze uit 1 formaat en 6 verpakkingen
  3. Keuze uit 1 formaat en 6 verpakkingen

Video's over de levering