• Gratis levering losgestort
  • Grootste assortiment
  • Scherpste prijzen
  • Beste klantenservice
  • Snelle, professionele levering

×
Registreren

Persoonlijke informatie

Login Data

* Verplichte velden

of inloggen

Verplicht veld
Verplicht veld
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Dit is geen emailadres
Verplicht veld
Dit emailadres bestaat al
Verplicht veld
Voer a.u.b. een geldig wachtwoord in
Voer a.u.b. 6 of meer karakters in
Voer a.u.b. maximaal 16 tekens in
Wachtwoorden komen niet overeen
Verplicht veld
Emailadres of wachtwoord is onjuist

Mediteranee split

Mediteranee split 8 - 16mm
Mediteranee split 8 - 16mm
1. Kies het formaat:
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking.
Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Bezorgkosten informatie

Zorgeloze levering, snel aan de slag!Meer dan 14 jaar ervaring 50.000+ klanten gingen u voor Betaal snel met iDEAL, Creditcard of een van de andere betaalwijzen

Over Mediteranee split

Wat is Mediterranee split?

Mediterranee split (ook wel Mediterranea split genoemd) is een warme, gemixte split met een mediterrane uitstraling. Dit komt doordat dit siersplit een mengeling is van gele en oranje-roze steentjes. Deze combinatie zorgt voor een zeer fraai geheel met een zuidelijk tintje. Mediterranee split staat dan ook zeer mooi in tuinen met aardetinten (terracotta, beige, donkerrood etc.). Maar Mediterranee split kan juist ook een warm tegenwicht geven aan modernere bestrating bijvoorbeeld. Ook ideaal dus om wat warmte en zeker ook kleur toe te voegen aan tuinen waarin dit (enigzins) ontbreekt. Mediterranee split samengevat:

  • Warme kleuren
  • Goed drukvast
  • Mooi te combineren met moderne tuinelementen

Mediterranee split aanlegtips

Vanzelfsprekend dus geschikt voor de aanleg van tuinen in Zuid-Europese stijl. De steentjes laten zich erg mooi combineren met Zuid-Europese planten en bomen. Hierbij kan gedacht worden aan bijvoorbeeld palmboompjes, olijfboompjes en Toscaanse Jasmijn. Combineer dus met veel groen en kleurrijke bloemen voor hét vakantiegevoel in eigen tuin. Wanneer u voor Mediterranee split kiest om wat kleur toe te voegen aan een moderne tuin; mooi in tuinen met grijze/antraciete tot aan zwarte tegels. Ook juist erg mooi in combinatie met licht (zelfs wit) natuursteen. Of in combinatie met meer authentiekere bestrating zoals waaltjes, cobblestones of kinderkopjes.

Mediterranee split bestellen

Grind-split.nl levert Mediterranee split in bags en tevens losgestort voor de grotere hoeveelheden. Tip: combineer het Mediterranee split met stalen kantopsluiting (Multi-Edge metal) voor de perfecte afwerking!

Veel bestelde verpakkingen Mediterranee split

Bigbag Mediterranee split, Losgestort Mediterranee split.

15% combikorting

Specificaties Mediteranee split

Soortelijk gewicht± 1600KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Voor meer informatie en advies, zie ons blogartikel Grind kopen? Vind de juiste maat.
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Verbruik± 75kg / 0,05m3 per m2, op basis van een laagdikte van 5cm. Houdt voor grovere formaten dan 32mm een dikkere laagdikte aan. Overzicht per verpakking: 0,18m3 voor ± 3,5m2 | 0,35m3 voor ± 7m2 | 0,5m3 voor ± 10m2 | 0,7m3 voor ± 14m2 | 1m3 voor ± 20m2

Levering en betaling
Levertermijn & Bezorgkosten Bags t/m 900kg (bezorgkosten zijn per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€30) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€60 per bestelling)
Levertermijn & bezorgkosten bags vanaf 1000kg, grindplaten en losgestort (bezorgkosten zijn per bestelling)• Binnen 3 werkdagen (€40) OF binnen 2 werkdagen/op een door u gekozen werkdag (€60). Bestellingen vanaf €1250 worden gratis bezorgd (binnen 3 werkdagen)!
• Losgestort: Binnen 1-3 werkdagen (gratis bezorging!), leverdag in overleg
Levermethode• Bags 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Bags vanaf 1000kg: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetaalmogelijkhedenVooraf per bank, per iDEAL, Creditcard, Paypal of (vanaf 1000kg) contant bij aflevering. Alle prijzen zijn incl. BTW.
U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten

Video's over de levering

Our team
Persoonlijk advies?

Wilt u advies of heeft u een vraag over onze producten?

Our team