Cappuccino split

1. Kies het formaat:
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking. Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Zorgeloze professionele levering, snel aan de slag!Meer dan 17 jaar ervaring, meer dan 250.000 tevreden klanten Snel en veilig betalen met o.a. IDEAL, Creditcard
of achteraf met Klarna

Productbeschrijving

Wat is Cappuccino split?

Cappuccino split is een siersplit met gemengde kleuren, welke allemaal zacht en warm zijn. Beige en donkerrood zijn de voornaamste kleuren, wat komt doordat de split een mix is van Yellow sun split en Rouge Belge split. Door de zachte beige basiskleur met donkere tinten komt het Cappuccino split ook aan de naam.

Cappuccino split aanlegtips

Cappuccino split heeft een vrij neutrale maar toch wel warme kleur. De steensoort is met vrijwel alles goed te combineren. Zo is de combinatie met veel groen erg mooi voor het creëren van een natuurlijk gevoel. Maar wanneer Cappuccino split gecombineerd wordt met veel andere warme kleuren en tinten onstaat al vrij snel een warme Zuid-Europese uitstraling. Cappuccino split kan ook worden aangebracht in doorsnee tuin zonder dat het de overhand neemt. Enkele voordelen van Cappuccino split:

  • Goede drukvastheid
  • Mooie mix van zachte kleuren
  • Warme uitstraling

Cappuccino split bestellen

Voor iedere benodigde hoeveelheid kunt u het bijpassende formaat zak Cappuccino split bestellen: we hebben het Cappuccino split namelijk in diverse bags én losgestort voor de grotere oppervlakken.

Veel bestelde verpakkingen Cappuccino split

Bigbag Cappuccino split, losgestort Cappuccino split

10% combikorting

Soortelijk gewicht± 1500KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Voor meer informatie en advies, zie ons blogartikel Grind kopen? Vind de juiste maat.
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Verbruik± 75kg / 0,05m3 per m2, op basis van een laagdikte van 5cm. Houdt voor grovere formaten dan 32mm een dikkere laagdikte aan. Overzicht per verpakking: 0,18m3 voor ± 3,5m2 | 0,35m3 voor ± 7m2 | 0,5m3 voor ± 10m2 | 0,7m3 voor ± 14m2 | 1m3 voor ± 20m2
Levertermijn & Bezorgkosten t/m 999kg (bezorgkosten zijn per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€50) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€80 per bestelling)
Levertermijn & bezorgkosten bags vanaf 1000kg, grindplaten en losgestort (bezorgkosten zijn per bestelling)• Binnen 3 werkdagen (€60) OF binnen 2 werkdagen/op een door u gekozen werkdag (€80). Bestellingen vanaf €1250 worden gratis bezorgd (binnen 3 werkdagen)!
• Losgestort: Binnen 2 werkdagen (gratis bezorging!), leverdag in overleg
Levermethode• Bags 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Bags vanaf 1000kg en grindmatten: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetaalmogelijkhedenVooraf per bank, met iDEAL, Creditcard, Paypal of achteraf met Klarna. Alle prijzen zijn incl. BTW.

Vergelijkbare producten

  1. Keuze uit 2 formaten en 7 verpakkingen
  2. Keuze uit 6 formaten en 6 verpakkingen
  3. Keuze uit 1 formaat en 7 verpakkingen

Video's over de levering