Japanse split

1. Kies het formaat:
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking. Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Zorgeloze professionele levering, snel aan de slag!Meer dan 17 jaar ervaring, meer dan 250.000 tevreden klanten Snel en veilig betalen met o.a. IDEAL, Creditcard
of achteraf met Klarna

Productbeschrijving

Wat is Japanse split?

Japanse split is een mooi split met bruine, gele en witte tinten. Japanse split is de gebroken vorm van Boerengrind, maar door de vorm is de uitstraling toch erg verschillend. Japanse split staat in het bijzonder mooi in natuurlijke omgevingen. Andere voordelen van Japanse split:

  • Geschikt voor de oprit (goede drukvastheid)
  • Rustige, natuurlijke uitstraling
  • Voordelig

Toepassingen met Japanse split

Met Japanse split kunt u qua toepassingen eigenlijk alle kanten op. Het product is voldoende hard om op de oprit of op een erf te gebruiken (eventueel met Grindplaten tegen spoorvorming). Maar ook als siersplit staat Japanse split mooi in iedere soort tuin. De aardse kleuren staan in het bijzonder goed bij de wat meer authentieke soorten bestrating zoals bijvoorbeeld waaltjes, cobblestones en kasseien. Onder andere zeer geschikt dus voor de aanleg van een authentieke tuin. Maar ook prima te gebruiken voor natuurlijke tuinen, landelijke tuinen en Japanse tuinen. In combinatie met moderne elementen zoals veel wit en moderne tuintegels, kunt u met Japanse split ook prima een hedendaagse/moderne tuin aanleggen. Denkt u aan anti-worteldoek bij het aanleggen? Voor split met ook bonte, meer net wat meer grijzige kleuren, kunt u eens kijken naar ons Grauwacke split.

Bestelling en levering

Japanse split is verkrijgbaar in kleine en grote hoeveelheden, voor grotere hoeveelheden kunt u kiezen tussen een bag of levering losgestort uit de vrachtwagen (vanaf 10ton)! De levertijd is slechts enkele werkdagen!

Veel bestelde verpakkingen Japanse split

Bigbag Japanse split, Losgestort Japanse split.

10% combikorting

Soortelijk gewicht± 1500KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Voor meer informatie en advies, zie ons blogartikel Grind kopen? Vind de juiste maat.
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Verbruik± 75kg per m2, op basis van een laagdikte van 5cm. Houdt voor grovere formaten dan 32mm (bovenmaat) een dikkere laagdikte aan. Overzicht per verpakking: 0,7m3 voor ± 14m2 | 1m3 voor ± 20m2.
Levertermijn & Bezorgkosten t/m 999kg (bezorgkosten zijn per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€50) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€80 per bestelling)
Levertermijn & bezorgkosten bags vanaf 1000kg, grindplaten en losgestort (bezorgkosten zijn per bestelling)• Binnen 3 werkdagen (€60) OF binnen 2 werkdagen/op een door u gekozen werkdag (€80). Bestellingen vanaf €1250 worden gratis bezorgd (binnen 3 werkdagen)!
• Losgestort: Binnen 2 werkdagen (gratis bezorging!), leverdag in overleg
Levermethode• Bags 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Bags vanaf 1000kg en grindmatten: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetaalmogelijkhedenVooraf per bank, met iDEAL, Creditcard, Paypal of achteraf met Klarna. Alle prijzen zijn incl. BTW.

Vergelijkbare producten

  1. Keuze uit 2 formaten en 6 verpakkingen
  2. Keuze uit 1 formaat en 6 verpakkingen
  3. Keuze uit 1 formaat en 6 verpakkingen

Video's over de levering