Dolomiet split

1. Kies het formaat:
Voor fijnere formaten van deze soort, zie Dolomiet / Gravier d'Or
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking. Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Zorgeloze professionele levering, snel aan de slag!Meer dan 17 jaar ervaring, meer dan 250.000 tevreden klanten Snel en veilig betalen met o.a. IDEAL, Creditcard
of achteraf met Klarna

Productbeschrijving

Wat is Dolomiet split?

Wenst u graag een natuurlijk ogende, beige siersplit in de tuin? Dan kunnen we u Dolomiet split zeker aanbevelen. Dit is een mooi siersplit, beige van kleur, waarmee u uw tuin aankleedt met natuurlijke tinten. Het is het grote formaat van Dolomiet / Gravier d'or (welke een formaat heeft van 0-15mm).

Dolomiet split aanlegtips

Qua toepassingen is Dolomiet split prima geschikt voor vrijwel alle toepassingen, of het nu gaat om oprit- / erfbedekking, sierpaden / looppaden of bodembedekking in de tuin. Vanwege de zachte en warme aardekleur van de steen een zeer geschikte soort voor het aanleggen van bijvoorbeeld een Mediterrane tuin. Wanneer u Dolomiet split combineert met kinderkoppen en/of cobblestones ontstaat al snel een authentiek geheel. Ook een prima steen voor de aanleg van bijvoorbeeld een klassieke Engelse tuin / cottage tuin (in combinatie met veel kleurrijke planten en bloemen). Samengevat:

  • Mooie beige aardekleur
  • Veelzijdig te gebruiken
  • Goede drukvastheid

Dolomiet split bestellen

Dolomiet split wordt standaard geleverd in zowel kleine als grote bags, als ook losgestort. De levertijd is slechts 1-2 werkdagen.

Veel bestelde verpakkingen Dolomiet silver grey

Bigbag Dolomiet split, Losgestort Dolomiet split.

10% combikorting

Soortelijk gewicht± 1500KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Voor meer informatie en advies, zie ons blogartikel Grind kopen? Vind de juiste maat.
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Verbruik± 75kg / 0,05m3 per m2, op basis van een laagdikte van 5cm. Houdt voor grovere formaten dan 32mm een dikkere laagdikte aan. Overzicht per verpakking: 0,18m3 voor ± 3,5m2 | 0,35m3 voor ± 7m2 | 0,5m3 voor ± 10m2 | 0,7m3 voor ± 14m2 | 1m3 voor ± 20m2
Levertermijn & bezorgkosten bags vanaf 1000kg, grindplaten en losgestort (bezorgkosten zijn per bestelling)• Binnen 3 werkdagen (€60) OF binnen 2 werkdagen/op een door u gekozen werkdag (€80). Bestellingen vanaf €1250 worden gratis bezorgd (binnen 3 werkdagen)!
• Losgestort: Binnen 2 werkdagen (gratis bezorging!), leverdag in overleg
Levermethode• Bags 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Bags vanaf 1000kg en grindmatten: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetaalmogelijkhedenVooraf per bank, met iDEAL, Creditcard, Paypal of achteraf met Klarna. Alle prijzen zijn incl. BTW.

Vergelijkbare producten

  1. Keuze uit 1 formaat en 7 verpakkingen
  2. Keuze uit 6 formaten en 6 verpakkingen

Video's over de levering