Panda grind

1. Kies het formaat:
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking. Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Zorgeloze professionele levering, snel aan de slag!Meer dan 17 jaar ervaring, meer dan 250.000 tevreden klanten Snel en veilig betalen met o.a. IDEAL, Creditcard
of achteraf met Klarna

Productbeschrijving

Wat is Panda grind?

Panda grind is een zeer stijlvol en aantrekkelijk siergrind voor op siervlakken in de voor-en achtertuin. Ook erg populair als bodembedekker op tuinpaden en terrassen. Met Panda grind heeft u echt 'iets anders'. Door het contrast van witte en donkergrijze kleuren ontstaar een zeer bijzonder effect dat niet onopgemerkt blijft. Het straal luxe uit. Dezelfde steensoort maar dan in hoekige/gebroken vorm is het Panda split. De eigenschappen van Panda grind op een rijtje:

  • Mooie ronde korrel, loopt comfortabel
  • Contrasterende kleurenmix
  • Luxe uitstraling

Panda grind aanleggen

Panda grind kan gebruikt worden voor vele verschillende tuinstijlen. Vanwege de kleurencombinatie zwart/wit is het in ieder geval dé geschikte grindsoort wanneer u een moderne designtuin aan wilt leggen. Het contrast tussen zwart en wit zorgt ervoor dat het luxe uitstraalt. Het is een grindsoort welke zeker op zal vallen in uw tuin. Combineer met bijvoorbeeld, zwarte, witte of verzinkte kantopsluiting.

Panda grind bestellen

Panda grind is in diverse bags leverbaar: van een kleine bag tot bigbag. Zo bestelt u precies de hoeveelheid die u nodig heeft. Wilt u meer informatie over Panda grind of persoonlijk advies? Neemt u dan even contact op! 

Veel bestelde verpakkingen Panda grind

Bigbag Panda grind, losgestort Panda grind.

10% combikorting

Soortelijk gewicht± 1600KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Voor meer informatie en advies, zie ons blogartikel Grind kopen? Vind de juiste maat.
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Verbruik± 75kg / 0,05m3 per m2, op basis van een laagdikte van 5cm. Houdt voor grovere formaten dan 32mm een dikkere laagdikte aan. Overzicht per verpakking: 0,18m3 voor ± 3,5m2 | 0,35m3 voor ± 7m2 | 0,5m3 voor ± 10m2 | 0,7m3 voor ± 14m2 | 1m3 voor ± 20m2
Levertermijn & Bezorgkosten t/m 999kg (bezorgkosten zijn per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€50) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€80 per bestelling)
Levertermijn & bezorgkosten bags vanaf 1000kg, grindplaten en losgestort (bezorgkosten zijn per bestelling)• Binnen 3 werkdagen (€60) OF binnen 2 werkdagen/op een door u gekozen werkdag (€80). Bestellingen vanaf €1250 worden gratis bezorgd (binnen 3 werkdagen)!
• Losgestort: Binnen 2 werkdagen (gratis bezorging!), leverdag in overleg
Levermethode• Bags 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Bags vanaf 1000kg en grindmatten: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetaalmogelijkhedenVooraf per bank, met iDEAL, Creditcard, Paypal of achteraf met Klarna. Alle prijzen zijn incl. BTW.

Vergelijkbare producten

  1. Keuze uit 3 formaten en 6 verpakkingen
  2. Keuze uit 1 formaat en 6 verpakkingen
  3. Keuze uit 1 formaat en 5 verpakkingen

Video's over de levering