Canadian slate paars

1. Kies het formaat:
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking. Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Zorgeloze professionele levering, snel aan de slag!Meer dan 17 jaar ervaring, meer dan 250.000 tevreden klanten Snel en veilig betalen met o.a. IDEAL, Creditcard
of achteraf met Klarna

Productbeschrijving

Wat is Canadian slate paars?

Canadian slate paars is een prachtig siersplit, zowel qua kleur en structuur als qua vorm. De platte kiezel staat zeer sierlijk in combinatie met de paarse kleur van de steen. Daarom wordt de paarse leisteen zowel in de moderne tuin (denk aan de combinatie met tegels in betonlook) als ook in de authentieke tuin en in de bloementuin (mooi met lavendel!) veel gebruikt. Wordt dus veelvuldig toegepast in allerlei tuinsoorten. Wilt u het split op de oprit gebruiken, dan doet u dit bij voorkeur in combinatie met grindplaten om het breken van de stenen te voorkomen. Let hierbij wel goed op het formaat van de stenen. De maat 30/60 of groter past niet in onze grindplaten. Wilt u dus grindplaten onder de Canadian slate paars leggen dan moeten de stenen kleiner zijn dan het formaat 30/60. Canadian slate paars samengevat:

  • Unieke paarse kleur
  • Mooie platte vorm
  • Prettig beloopbaar

Canadian slate paars bestellen

De paarse leisteensplit is verkrijgbaar in o.a. minibags, midibags en bigbags van 1000 liter (1m3). U kunt daarbij kiezen uit meerdere formaten steen.

Andere Canadian Slate soorten

Naast de paarse Canadian Slate vindt u in onze webshop ook Canadian slate zwart en Canadian slate groen. De zwarte variant is ook verkrijgbaar in een groter formaat; Canadian Slate breuksteen.

Veel bestelde verpakkingen Canadian Slate paars

Bigbag Canadian Slate paars, losgestorte Canadian Slate paars

10% combikorting

Soortelijk gewicht± 1400KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Voor meer informatie en advies, zie ons blogartikel Grind kopen? Vind de juiste maat.
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Verbruik± 75kg / 0,05m3 per m2, op basis van een laagdikte van 5cm. Houdt voor grovere formaten dan 32mm een dikkere laagdikte aan. Overzicht per verpakking: 0,18m3 voor ± 3,5m2 | 0,35m3 voor ± 7m2 | 0,5m3 voor ± 10m2 | 0,7m3 voor ± 14m2 | 1m3 voor ± 20m2
Levertermijn & Bezorgkosten t/m 999kg (bezorgkosten zijn per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€50) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€80 per bestelling)
Levertermijn & bezorgkosten bags vanaf 1000kg, grindplaten en losgestort (bezorgkosten zijn per bestelling)• Binnen 3 werkdagen (€60) OF binnen 2 werkdagen/op een door u gekozen werkdag (€80). Bestellingen vanaf €1250 worden gratis bezorgd (binnen 3 werkdagen)!
• Losgestort: Binnen 2 werkdagen (gratis bezorging!), leverdag in overleg
Levermethode• Bags 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Bags vanaf 1000kg en grindmatten: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetaalmogelijkhedenVooraf per bank, met iDEAL, Creditcard, Paypal of achteraf met Klarna. Alle prijzen zijn incl. BTW.

Vergelijkbare producten

  1. Keuze uit 5 formaten en 6 verpakkingen
  2. Keuze uit 1 formaat en 6 verpakkingen
  3. Keuze uit 1 formaat en 5 verpakkingen

Video's over de levering