Metamorfose: van een kleurloze achtertuin tot een sfeerfol terras met Canadian slate

Een kleurloze, eenvoudige achtertuin omtoveren tot een gezellig terras? Dat klinkt als een lastige klus en een hele onderneming. Maar dat valt alles mee, als u het slim aanpakt net als dit jonge stel, dat de achtertuin wilde opfrissen. Betontegels en andere bestrating eruit, Canadian slate erin....een gezellige loungeset erin....en klaar is Kees! Het resultaat is een compleet andere tuin. Simpel en snel én niet duur!

Hierboven ziet u de oude situatie. Deze tuin nodigt niet erg uit om eens gezellig te gaan zitten. Toch was deze tuin zeer eenvoudig om te toveren in een gezellig en mooi geheel! Eigenlijk was de bestrating het enige element wat veranderd hoefde te worden (naast een likje verf hier en daar..en wat mooie plantenbakken ter aankleding). En dat is dan ook aangepakt. De tegels zijn vervangen door Canadian slate zwart (maat 15/30mm), en zie hieronder het resultaat:

Terras met Canadian Slate
Terras met loungeset en Canadian Slate

Zoals u ziet geeft de Canadian slate een totaal andere draai aan de tuin. Modern, sfeervol en prettig beloopbaar door de platte vorm van deze kiezels. En de mooie loungeset maakt het geheel helemaal af!

Heeft u ook zo'n (stuk) tuin die wel wat opfrissing kan gebruiken? Denk dan niet de moeilijk: de bestrating of verharding is vaak het meest beeldbepalend. Als u dát deel vervangt, krijgt de tuin waarschijnlijk al een totaal andere look. Creëer een looppad met staptegels tussen het grind, of enkele siervlakken met borders...en de tuin ziet er compleet anders uit.

Geen idee waar u moet beginnen of welke soort of kleur grind of siersplit voor u interessant kan zijn? Laat u gerust adviseren door ons, wij weten alles van onze producten. Bel (0416-283405 ) of email!

» Kijk eens rond bij ons complete assortiment grind en split en laat u ook inspireren!