Let op: Door enorme drukte kunnen levertijden momenteel 1 dag uitlopen. Leveringen op een specifieke werkdag kunnen wij helaas niet garanderen (losgestort zand uitgezonderd). Wij proberen hieraan uiteraard wel te voldoen. U krijgt per email bericht zodra de leverdag van uw bestelling bekend is. Donderdag 13 mei (Hemelvaartsdag) zijn wij gesloten en vinden er geen leveringen plaats.

Maaskeien / Morane keien (rond)

1. Kies het formaat:
Voor fijnere formaten van deze soort, zie Maasgrind
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking. Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Zorgeloze professionele levering, snel aan de slag!Meer dan 15 jaar ervaring, meer dan 150.000 tevreden klanten Snel en veilig betalen met o.a. IDEAL of Creditcard

Productbeschrijving

Wat zijn Maaskeien / Moräne keien?

Maaskeien / Moräne keien zijn zeer ronde keien, afkomstig uit de Zuid-Duitse Bovenrijn en Donau. De keien zijn door de natuur rond geslepen en hebben een mooie, bonte kleurenmix van voornamelijk grijze, witte en bruine tinten. Een hele natuurlijke keien soort dus.

Maaskeien / Moräne keien aanlegtips

Maaskeien / Moräne keien zijn zeer geschikt als decoratieve bodembedekker in de siertuin of als vulling van steenkorven. Het zijn rivierkeien en dus passen ze erg goed in bijvoorbeeld een waterrijke tuin. Denkt u bijvoorbeeld aan de decoratie van een vijver. Ook een zeer geschikte kei voor het creëren van een natuurlijke of landelijke sfeer, of het nu gaat om een volledige natuurlijke/landelijke tuin of om het toevoegen van een natuurlijk element in bijvoorbeeld een moderne tuin. Bent u op zoek naar een kleiner formaat? Bekijkt u dan het Maasgrind. Dat formaat is ook geschikt voor bijvoorbeeld opritten en looppaden. Eigenschappen van Maaskeien / Moräne keien:

  • Mooie gemêleerde kleur
  • Sierlijke ronde keien
  • Decoratie in korven of als sierkeien

Maaskeien / Moräne keien: bestelling en levering

Maaskeien / Moräne keien verkopen we in bags. Ook kunt u bij ons losgestorte Maaskeien / Moräne keien bestellen. Let op: Maaskeien / Moräne keien hebben een iets langere levertijd (5 werkdagen, normaal leveren wij binnen 3 werkdagen).

Veel bestelde verpakking Maaskeien / Moräne keien

Bigbag Maaskeien / Moräne keien

10% combikorting

Spezifisches Gewicht± 1600KG per m3
Wichtiger Hinweis über die KörnungenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Indien u korven gaat vullen:  Bestel altijd zo'n 20% meer dan u theoretisch berekent om de korven mooi te kunnen afvullen!
AchtungDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Lieferkosten & LieferterminNaar wens binnen 3 werkdagen (€40) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€70 per bestelling)
Lieferkosten• Binnen 3 werkdagen (€50) OF binnen 2 werkdagen/op een door u gekozen werkdag (€70). Bestellingen vanaf €1250 worden gratis bezorgd (binnen 3 werkdagen)!
• Losgestort: Binnen 1-3 werkdagen (gratis bezorging!), leverdag in overleg
Lieferart• Bags 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Bags vanaf 1000kg: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
ZahlungsweisenVooraf per bank, per iDEAL, Creditcard of Paypal. Alle prijzen zijn incl. BTW.

Vergelijkbare producten

  1. Keuze uit 1 formaat en 7 verpakkingen
  2. Keuze uit 1 formaat en 5 verpakkingen
  3. Keuze uit 1 formaat en 6 verpakkingen

Video's over de levering