Multi-Edge ECO

De Multi-Edge ECO heeft een moderne uitstraling, waardoor deze kantopsluiting een stijvolle toevoeging aan uw tuin is. Deze kantopsluiting is de meest duurzame keuze, omdat deze is gemaakt van 100% gerecycled kunststof. De Multi-Edge ECO is verkrijgbaar in twee varianten, namelijk als gebogen borderrol, maar ook als rechte plank. Daarnaast is deze kantopsluiting verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen!

Bekijk hier ook alle andere varianten van Multi-Edge!

Verschillende varianten, kleuren en afmetingen

Er zijn meerdere varianten van de Multi-Edge ECO. Dit heeft te maken met een aantal verschillen tussen de kantopsluitingen:

De eerste is het verschil tussen de borderrol of de rechte plank. De borderrol kan handig zijn bij het maken van borders in figuren met bochten. De rechte plank is uiteraard handig voor hoeken van 90 graden, zoals bij vierkante of rechthoekige borders.

Een ander verschil binnen de Multi-Edge ECO is de kleur. Deze kantopsluiting is namelijk verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: bruin-corten, grijs en zwart.

Het laatste verschil zit in de maten. De borderrollen van de Multi-Edge ECO zijn verkrijgbaar in de lengtes 10 meter en 20 meter. De rechte plank is enkel verkrijgbaar in de lengte 2 meter. Bij alle uitvoeringen heeft u de keuze uit de hoogte 10cm, 14cm en 20cm.

De Multi-Edge ECO is niet de enige kantopsluiting van Multi-Edge. Er zijn nog meer varianten van ander materiaal, met andere afmetingen en in andere kleuren.

Bekijk hier ons gehele assortiment van Multi-Edge!