Multi-Edge

De kantopsluitingen van Multi-Edge zijn producten van hoge kwaliteit en zijn dus een goede aanvulling op alle andere merken in ons assortiment. Verschillende gebieden in uw tuin kunnen op een strakke en subtiele manier worden afgewerkt met de stalen kantopsluitingen (Multi-Edge METAL en Multi-Edge ADVANCE) en de kantopsluitingen van gerecycled kunststof (Multi-Edge Flex en Multi-Edge ECO). Wanneer u de Multi-Edge plaatst aan de randen van het gebied dat u wilt af boorden zal er een mooi geheel ontstaan. De producten van Multi-Edge zijn allemaal licht van gewicht en daardoor gemakkelijk te verplaatsen. Daarnaast beschikken de producten van Multi-Edge over een slim koppelsysteem, waardoor de losse onderdelen eenvoudig aan elkaar bevestigd kunnen worden. U kunt de Multi-Edge kantopsluitingen dus zeer eenvoudig zelf aanleggen. Veel van deze producten kunnen na installatie ook weer losgemaakt worden om opnieuw te worden gebruikt. Op deze manier hebben de producten een lange levensduur en hebt u dus een duurzame keuze gemaakt. Bekijk ook de andere soorten kantopsluiting in ons assortiment of lees hieronder verder over verschillende producten van Multi-Edge.

Multi-Edge
Filteren

De verschillende producten van Multi-Edge

Binnen het assortiment van Multi-Edge zijn er vier verschillende varianten van kantopsluiting. Twee varianten van kunststof (Multi-Edge Flex en Multi-Edge ECO) en twee varianten van metaal (Multi-Edge METAL en Multi-Edge ADVANCE).

  • Multi-Edge Flex: een kunststof kantopsluiting die verkrijgbaar is in twee verschillende formaten: 5,5cm en 7cm. De Multi-Edge Flex zeer flexibel. Hierdoor is deze kantopsluiting perfect geschikt voor het aanleggen van vormen of bochten. Door het aanlegsysteem is de Multi-Edge Flex zeer gemakkelijk aan te leggen.
  • Multi-Edge ECO: een kunststof kantopsluiting die door de moderne uitstraling een zeer stijvolle toevoeging is aan uw tuin. De Multi-Edge ECO is een zeer duurzame keuze, doordat het gemaakt is van 100% gerecycled kunststof. Deze kantopsluiting is verkrijgbaar als rechte plank, maar ook als borderrol. Bovendien is de Multi-Edge ECO verkrijgbaar in meerdere verschillende afmetingen en kleuren.
  • Multi-Edge METAL: een kantopsluiting van staal die in vijf uitvoeringen verkrijgbaar is: cortenstaal, RVS, verzinkt, wit en zwart. De aanleg is erg gemakkelijk, doordat de grondpennen al aan de kantopsluiting vast zitten. Inclusief grondpennen heeft deze kantopsluiting een hoogte van 17,5cm. Zonder de grondpennen is de hoogte 7,5cm, waarvan ongeveer 3cm in de grond wordt gestoken. Er blijft dus ongeveer 4cm over boven de grond.
  • Multi-Edge ADVANCE: een kantopsluiting van verzinkt staal. Exclusief grondpennen heeft de Multi-Edge ADVANCE een hoogte van 20cm, waarvan 10cm de grond in gaat en er dus nog 10cm uitsteekt. De Multi-Edge ADVANCE is een veel opvallendere kantopsluiting dan de Multi-Edge METAL. Bovendien is de aanleg van deze kantopsluiting zeer eenvoudig door het slimme aanleg- en koppelsysteem.