Siergrind: Ga voor betaalbare luxe!

Siergrind staat bekend om de stijlvolle en luxe uitstraling. Meestal wordt met siergrind dan ook de grindsoorten met de mooiste ronde kiezels bedoeld, al dan niet kunstmatig afgerond. Echter, deze soorten zijn doorgaans dan ook de duurste soorten in het grind- en splitassortiment. Behalve bij Grind-split.nl! Door onze grootschalige, directe import zijn ook de luxere soorten bij ons nog goed betaalbaar!
Een overzicht van onze topsoorten in het assortiment siergrind:

Nero Ebano grind

Nero ebano grind


Antracietgrijs

Carrara grind

Carrara grind


Wit

Castle grind

Castle grind


Champagne-beige

Crystal white grind

Crystal white grind


Sneeuwwit

Flat pebbles zwart

Flat pebbles zwart


Antracietgrijs - zwart

Andere soorten siergrind

De topsoorten zijn de soorten die u hierboven ziet. Deze soorten siergrind zijn het meest gewild door de uitgesproken kleur die deze soorten hebben en de bijzondere uitstraling. Voor meer soorten grind met zwarte/grijze kleur (de meest gewilde kleur siergrind van dit moment), zie onze pagina over Zwart grind
Daarnaast hebben we nog de ronde kiezelsoorten als Wit grind (wit/grijs van kleur) en Moräne grind (bont gekleurd). Bovendien hebben wij regelmatig nieuwe soorten in het assortiment siergrind!

Siergrind kopen

Heeft u een mooie soort siergrind gevonden die u wilt gaan kopen, dan wilt u vast weten of deze geschikt is voor de toepassing die u voor ogen heeft. Onze soorten siergrind zijn allemaal geschikt voor gebruik op de oprit of parking, en daarnaast zijn alle soorten uiteraard prachtig op siervlakken, als bodembedekking of op het terras. De meeste soorten siergrind zijn ook als dakgrind op dakterras etc. te gebruiken, echter gebruikt u daar beter geen marmer vanwege de vochtige omstandigheden. Hiervoor vraagt u het beste ons advies.
Om uit te rekenen hoeveel siergrind u moet kopen gebruikt u onze Rekenhulp rechts op uw scherm (klap hem uit om te gebruiken)!

» Voor ons complete overzicht met luxe soorten siergrind, zie de pagina Exclusief