Grauwacke breuksteen

1. Kies het formaat:
Voor fijnere formaten van deze soort, zie Grauwacke
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking. Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Zorgeloze professionele levering, snel aan de slag!Meer dan 17 jaar ervaring, meer dan 250.000 tevreden klanten Snel en veilig betalen met o.a. IDEAL, Creditcard
of achteraf met Klarna

Productbeschrijving

Kleurig en natuurlijk tegelijk, dat is de Grauwacke breuksteen. Een klassieker die we de laatste jaren ook juist in modernere tuinen tegenkomen. Door de mengeling aan bruin- en roestkleurige tinten geeft deze breuksteen een prachtig decoratief effect aan uw tuin of terras. Verder laat de Grauwacke breuksteen zich bijzonder goed combineren met hout en cortenstaal vanwege de authentieke uitstraling en natuurtinten. Zo kunt u een border met de Grauwacke brokken prachtig afwerken met tuinafboording. Wat dacht u bijvoorbeeld van de Cortenstaal variant van onze Multi-Edge metalen kantopsluiting? Of bijvoorbeeld de zwarte variant?

Grauwacke breuksteen kopen

Het formaat van de brokken Grauwacke Breuksteen is ideaal voor gebruik in steenkorven (ook schanskorven genoemd). Qua hoeveelheid heeft u verschillende opties, voor kleine en grote oppervlakken! We hebben ook het fijnere Grauwacke split in het assortiment, bijvoorbeeld om met elkaar te combineren in uw tuin. De voordelen van de Grauwacke breuksteen op een rijtje:

  • Rustige, natuurlijke uitstraling
  • Handig formaat voor in steenkorven
  • Mooie mengeling van kleuren

Beschikbare verpakkingen Grauwacke breuksteen

Bigbag Grauwacke breuksteen, losgestorte Grauwacke breuksteen

10% combikorting

Soortelijk gewicht± 1500KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Indien u korven gaat vullen:  Bestel altijd zo'n 20% meer dan u theoretisch berekent om de korven mooi te kunnen afvullen!
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Levertermijn & Bezorgkosten t/m 999kg (bezorgkosten zijn per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€50) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€80 per bestelling)
Levertermijn & bezorgkosten bags vanaf 1000kg, grindplaten en losgestort (bezorgkosten zijn per bestelling)• Binnen 3 werkdagen (€60) OF binnen 2 werkdagen/op een door u gekozen werkdag (€80). Bestellingen vanaf €1250 worden gratis bezorgd (binnen 3 werkdagen)!
• Losgestort: Binnen 2 werkdagen (gratis bezorging!), leverdag in overleg
Levermethode• Bags 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Bags vanaf 1000kg en grindmatten: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetaalmogelijkhedenVooraf per bank, met iDEAL, Creditcard, Paypal of achteraf met Klarna. Alle prijzen zijn incl. BTW.

Vergelijkbare producten

  1. Keuze uit 3 formaten en 6 verpakkingen
  2. Keuze uit 3 formaten en 6 verpakkingen
  3. Keuze uit 1 formaat en 6 verpakkingen

Video's over de levering