Lava brokken

1. Kies het formaat:
Voor fijnere formaten van deze soort, zie Lavakorrel / Lava split
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking. Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Zorgeloze professionele levering, snel aan de slag!Meer dan 17 jaar ervaring, meer dan 250.000 tevreden klanten Snel en veilig betalen met o.a. IDEAL, Creditcard
of achteraf met Klarna

Productbeschrijving

Wat zijn Lavabrokken?

Lavabrokken zijn gebroken Lavastenen welke doorgaans gebruikt worden als vulling voor steenkorven en als sierstenen rondom de vijver / in de tuin als bodembedekker. De Lavabrokken hebben een mooie bruingrijze kleur, welke een natuurlijke uitstraling geeft aan de omgeving. Verder is Lava deels poreus van structuur. Deze poreuze eigenschap valt met name bij de Lavabrokken goed op. Vanwege dit poreuze karakter hebben de Lavabrokken ook een relatief laag gewicht. Let op: voor gebruik ín de vijver (als filtering) wordt de fijnere variant (Lavasplit) gebruikt.

Lavabrokken: aanlegtips

Lavabrokken worden vaak gebruikt als decoratiestenen rondom vijvers. Ze komen hier erg goed uit de verf vanwege het natuurlijke karakter van de stenen. Ook in een rotstuin of tuin in Zuid-Europese stijl zijn de Lavabrokken goed in te passen. Vanwege de bruine/grijzige kleur dus geen hele opvallende steensoort. Combineer ze bijvoorbeeld met donkergroene planten. Ook mooi als bodembedekker in grote bloembakken/plantenbakken.

Lavabrokken in het kort:

  • Mooie natuurlijke bruine kleur en uitstraling
  • Deels poreuze structuur

Lava brokken: Bestelling en levering

Lava brokken zijn in diverse hoeveelheden leverbaar. De kleine hoeveelheden koopt u voordelig in bag (grote zakken). Voor grotere hoeveelheden verkopen we losgestorte Lavabrokken. U kunt hier de prijzen en verpakkingen vergelijken en direct bestellen!

Veel bestelde verpakking Lavabrokken

Bigbag Lavabrokken

10% combikorting

Soortelijk gewicht± 1000KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Indien u korven gaat vullen:  Bestel altijd zo'n 20% meer dan u theoretisch berekent om de korven mooi te kunnen afvullen!
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Levertermijn & Bezorgkosten t/m 999kg (bezorgkosten zijn per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€50) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€80 per bestelling)
Levertermijn & bezorgkosten bags vanaf 1000kg, grindplaten en losgestort (bezorgkosten zijn per bestelling)• Binnen 3 werkdagen (€60) OF binnen 2 werkdagen/op een door u gekozen werkdag (€80). Bestellingen vanaf €1250 worden gratis bezorgd (binnen 3 werkdagen)!
• Losgestort: Binnen 2 werkdagen (gratis bezorging!), leverdag in overleg
Levermethode• Bags 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Bags vanaf 1000kg en grindmatten: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetaalmogelijkhedenVooraf per bank, met iDEAL, Creditcard, Paypal of achteraf met Klarna. Alle prijzen zijn incl. BTW.

Vergelijkbare producten

  1. Keuze uit 3 formaten en 6 verpakkingen
  2. Keuze uit 4 formaten en 6 verpakkingen

Video's over de levering