Padvast (Achterhoeks Padvast)

1. Kies het formaat:
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking. Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Zorgeloze professionele levering, snel aan de slag!Meer dan 17 jaar ervaring, meer dan 250.000 tevreden klanten Snel en veilig betalen met o.a. IDEAL, Creditcard
of achteraf met Klarna

Productbeschrijving

Wat is Achterhoeks Padvast?

Achterhoeks Padvast is een bekende Nederlandse halfverharding, met lichtgrijze-beige kleur. Door het materiaal en formaat vormt Achterhoeks Padvast een prachtige halfverharding, die ook nog eens uitstekend waterdoorlatend is en niet plakt. Het Padvast split geeft de tuin of oprit een rustieke, stijlvolle uitstraling zonder de aandacht teveel op te eisen. De unieke kenmerken op een rij:

  • Mooie, rustieke halfverharding
  • Zeer goed waterdoorlatend
  • Plakt niet, goed berijdbaar en beloopbaar voor o.a. oprit
  • Duurzaam
  • Drukvast

Achterhoeks Padvast: Bestelling en levering

Wij leveren Achterhoeks Padvast in enkele werkdagen bij u af, vanaf 8 ton, losgestort vanuit de vrachtwagen. Heeft u een kleinere hoeveelheid nodig, dan verwijzen we u graag naar onze Dolomiet Silver-Grey, of in een gelere tint: Dolomiet / Gravier d'Or.

Veel bestelde verpakkingen Achterhoeks Padvast

Losgestort Achterhoeks Padvast.

10% combikorting

Soortelijk gewicht± 1800KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Voor meer informatie en advies, zie ons blogartikel Grind kopen? Vind de juiste maat.
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Verbruik± 144kg / 0,08m3 per m2, op basis van een laagdikte van 8cm.
Levertermijn & bezorgkosten bags vanaf 1000kg, grindplaten en losgestort (bezorgkosten zijn per bestelling)• Binnen 3 werkdagen (€60) OF binnen 2 werkdagen/op een door u gekozen werkdag (€80). Bestellingen vanaf €1250 worden gratis bezorgd (binnen 3 werkdagen)!
• Losgestort: Binnen 2 werkdagen (gratis bezorging!), leverdag in overleg
LevermethodeKiptrailer of walking-floor
BetaalmogelijkhedenVooraf per bank, met iDEAL, Creditcard, Paypal of achteraf met Klarna. Alle prijzen zijn incl. BTW.

Vergelijkbare producten

  1. Keuze uit 2 formaten en 6 verpakkingen
  2. Keuze uit 3 formaten en 6 verpakkingen
  3. Keuze uit 1 formaat en 6 verpakkingen

Video's over de levering