Dolomiet silver-grey

1. Kies het formaat:
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking. Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Zorgeloze professionele levering, snel aan de slag!Meer dan 17 jaar ervaring, meer dan 250.000 tevreden klanten Snel en veilig betalen met o.a. IDEAL, Creditcard
of achteraf met Klarna

Productbeschrijving

Wat is Dolomiet silver grey?

Dolomiet Silver Grey is een unieke licht grijze halfverharding voor opritten en siertuinen. Dolomiet silver grey heeft net als de beigekleurige "standaard" Dolomiet een goede bindende werking waardoor u er bijvoorbeeld makkelijk op kunt lopen en fietsen. Dolomiet Silver grey blijft dus ook goed vastzitten aan de ondergrond. De grijze kleur van deze halfverharding is echter zeer uniek en geeft uw tuin een strakkere uitstraling dan de gelige Dolomiet. De belangrijkste eigenschappen van Dolomiet silver grey:

  • Halfverharding met moderne uitstraling
  • Goed bindende werking ("plakt" goed)
  • Unieke lichtgrijze kleur

Dolomiet silver grey aanlegtips

De gele variant is wat geschikter voor een authentieke/klassieke uitstraling. De grijze versie, Dolomiet silver grey dus, is wat geschikter wanneer u een modern geheel wilt creëren. Dolomiet silver-grey is mooi te combineren met bijvoorbeeld betontegels of witte tinten. Ook mooi in combinatie met een muurtje van donkergrijze tot aan zwarte blockstones. Of juist in combinatie met veel kleurrijke bloemen en planten; de neutrale kleur van het split voorkomt dat het geheel te druk wordt. In combinatie met grindplaten, bijvoorbeeld de EuroGravel Plus zwart ,en kantopsluiting kunt u geheel uw tuin of oprit etc. op een unieke wijze aanleggen!

Dolomiet silver-grey bestellen

Bestel Dolomiet silver grey snel en voordelig in een door u gewenste verpakking. Heeft u vragen of wilt u graag een passend advies, neem gerust contact op met ons.

Veel bestelde verpakkingen Dolomiet silver grey

Bigbag Dolomiet silver grey, Losgestorte Dolomiet silver grey.

10% combikorting

Soortelijk gewicht± 1800KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Voor meer informatie en advies, zie ons blogartikel Grind kopen? Vind de juiste maat.
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Verbruik± 144kg / 0,08m3 per m2, op basis van een laagdikte van 8cm. Overzicht per verpakking: 0,18m3 voor ± 2,2m2 | 0,35m3 voor ± 4,3m2 | 0,5m3 voor ± 6,3m2 | 0,7m3 voor ± 8,8m2 | 1m3 voor ± 12,5m2
Aanvullende informatieDolomiet wordt met een laagdikte van ± 7 a 10cm aangebracht (afhankelijk van uw wensen en eisen). Dit verdicht u met een wals of trilplaat, verdicht blijft er dan zo'n 5 a 8cm over.
Levertermijn & Bezorgkosten t/m 999kg (bezorgkosten zijn per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€50) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€80 per bestelling)
Levertermijn & bezorgkosten bags vanaf 1000kg, grindplaten en losgestort (bezorgkosten zijn per bestelling)• Binnen 3 werkdagen (€60) OF binnen 2 werkdagen/op een door u gekozen werkdag (€80). Bestellingen vanaf €1250 worden gratis bezorgd (binnen 3 werkdagen)!
• Losgestort: Binnen 2 werkdagen (gratis bezorging!), leverdag in overleg
Levermethode• Bags 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Bags vanaf 1000kg en grindmatten: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetaalmogelijkhedenVooraf per bank, met iDEAL, Creditcard, Paypal of achteraf met Klarna. Alle prijzen zijn incl. BTW.

Vergelijkbare producten

  1. Keuze uit 2 formaten en 6 verpakkingen
  2. Keuze uit 5 formaten en 7 verpakkingen
  3. Keuze uit 1 formaat en 1 verpakking

Video's over de levering