Porfier

1. Kies het formaat:
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking. Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Zorgeloze professionele levering, snel aan de slag!Meer dan 17 jaar ervaring, meer dan 250.000 tevreden klanten Snel en veilig betalen met o.a. IDEAL, Creditcard
of achteraf met Klarna

Productbeschrijving

Wat is Porfier?

Porfier is net als Basalt een stollingsgesteente. Het is dus ontstaan bij vulkaanuitbarstingen. Wellicht kent u Porfier groen van de toepassing als ballast onder spoorrails. Door de hoge hardheid en slijtvastheid is Porfier ideaal voor toepassingen waarbij drukvastheid belangrijk is. Denkt u hierbij aan de oprit en parkeerplaats. Porfier heeft een mooie groen-grijze kleur. Zoekt u grijs/antraciet split welke ook drukvast is en daarnaast leverbaar is in kleinere verpakkingen, kijkt u dan eens bij Basalt split. Porfier is bekend om de volgende eigenschappen:

  • Zeer druk- en slijtvast
  • Mooie grijs-groene kleur
  • Natuurlijke uitstraling

Porfier split aanleggen

Porfier split past vanwege de groene gloed erg goed in natuurlijke omgevingen. Wanneer u dus een tuin of oprit aan wilt leggen met een natuurlijke uitstraling dan is Porfier split een prima keuze. Mooi in combinatie met veel planten. Ook mooi in waterrijke omgevingen.

Porfier groen bestellen

Grind-split.nl levert Porfier groen losgestort. Dit wordt met een kiptrailer of combinatie gratis bij u afgeleverd. Dit kan al binnen enkele werkdagen.

Beschikbare verpakking Porfier split

Losgestort Porfier split

10% combikorting

Soortelijk gewicht± 1500KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Voor meer informatie en advies, zie ons blogartikel Grind kopen? Vind de juiste maat.
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
BetaalmogelijkhedenVooraf per bank, met iDEAL, Creditcard, Paypal of achteraf met Klarna. Alle prijzen zijn incl. BTW.
LevermethodeKiptrailer of walking-floor
Levertermijn & bezorgkosten bags vanaf 1000kg, grindplaten en losgestort (bezorgkosten zijn per bestelling)Losgestort grind/split: gratis thuisbezorging!

Vergelijkbare producten

  1. Keuze uit 5 formaten en 7 verpakkingen
  2. Keuze uit 5 formaten en 7 verpakkingen
  3. Keuze uit 1 formaat en 6 verpakkingen

Video's over de levering