Witte kwarts

1. Kies het formaat:
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking. Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Zorgeloze professionele levering, snel aan de slag!Meer dan 17 jaar ervaring, meer dan 250.000 tevreden klanten Snel en veilig betalen met o.a. IDEAL, Creditcard
of achteraf met Klarna

Productbeschrijving

Witte kwarts is een natuurlijk geronde grindsoort met hier en daar een grijze en beige tint. Witte kwarts wordt zo genoemd om het te onderscheiden van andere gedeeltelijk witte grindsoorten, welke vaak bontere kleuren hebben. Witte kwarts heeft een kwartsgehalte van boven de 97%. Daardoor is het ook overwegend wit gekleurd. Een vergelijkbare, net wat grijzere grindsoort is Wit grind / Limburgs wit. In tegenstelling tot Witte kwarts is Wit grind / Limburgs Wit ook verkrijgbaar in kleinere verpakkingen.

  • Zeer witte kleur
  • Hoog kwartsgehalte
  • Hoge drukvastheid

Toepassingen met Witte Kwarts

Witte kwarts is een zeer harde grindsoort en daardoor zeer geschikt als bodembedekker op zwaar belaste oppervlakken. De witte en neutrale kleur maakt Witte kwarts ook zeer gewild als siergrind in de tuin. Daarnaast wordt Witte kwarts ook gebruikt voor industriële toepassingen zoals mortelproductie, drinkwaterbehandeling en bouwchemie.

Bestelling en levering van Witte kwarts

Grind-split.nl levert losgestorte Witte kwarts in diverse maten in vele hoeveelheden.

10% combikorting

VerpakkingLosgestort
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Indien u korven gaat vullen:  Bestel altijd zo'n 20% meer dan u theoretisch berekent om de korven mooi te kunnen afvullen!
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
LevermethodeKiptrailer of walking-floor
Levertermijn & bezorgkosten bags vanaf 1000kg, grindplaten en losgestort (bezorgkosten zijn per bestelling)Losgestort grind/split: gratis thuisbezorging!

Vergelijkbare producten

  1. Keuze uit 3 formaten en 7 verpakkingen
  2. Keuze uit 3 formaten en 7 verpakkingen
  3. Keuze uit 3 formaten en 7 verpakkingen

Video's over de levering