Verfrissend en stijlvol: Een buitendouche van steenkorven!
Dat is nog eens een verfrissend idee: Een buitendouche maken van steenkorven met keien erin. Deze familie heeft een mooie tuin aangelegd waarin één element direct opvalt: een mooie buitendouche van witte breukstenen in steenkorven. In combinatie met de andere witte elementen in en rondom huis en tuin maakt deze douche de tuin tot een echt stijlicoon.

 

Moeilijk? Nee hoor, de aanleg is net als andere soorten steenkorven vrij eenvoudig. U koopt óf een standaardmaat lege steenkorf óf bestelt deze op maat, beide is mogelijk. Vervolgens zoekt u bij ons Breuksteen assortiment een mooie breuksteen soort uit, rond van vorm of hoekig (net wat u mooi vindt). Qua hoeveelheid om te bestellen helpen we u graag persoonlijk verder als u er niet uitkomt! Qua kleuren en maten is er ruime keuze, denk aan wit, grijs, antracietgrijs, bruin, bont...alles is mogelijk. De kleur is zeer bepalend voor het eindresultaat, dus denk hier goed over na!

De gebruikte stenen voor de buitendouche op de foto's is de Crystal White Breuksteen, een sneeuwwitte hoekige breuksteen. Verder hebben we ook witte stenen in ronde vorm in diverse groottes, zie bijv. de Crystal White keien wit. Heeft u hier een grote hoeveelheid van nodig? Misschien is ons losgestort iets voor u.

Buitendouche steenkorf met Crystal White breuksteen
Buitendouche steenkorf met Crystal White breuksteen

Ook geïnspireerd door dit mooie voorbeeld? Kijk bij de specifieke producten in ons assortiment breuksteen voor meer foto's van aangelegde steenkorven om te zien hoe andere steensoorten in de praktijk uitkomen. Vragen, prijsaanvraag, of zoekt u een bepaalde kleur of product en vindt u deze niet terug? Neem contact met ons op!

» Ga naar het assortiment breuksteen