Ardenner geel split

Productbeschrijving

Wat is Ardenner geel split?

Ardenner geel split is een zandsteensoort en kan qua kleur het best worden beschreven als egaal aardegeel. Met Ardenner geel split geeft u uw oprit, tuin of sierpad een sierlijke en warme uitstraling. Aangezien Ardenner geel split een zandsteensoort is, is deze redelijk geschikt voor belasting met auto's, al kan er wat vergruizing optreden op den duur. Tip: voor een wat sterker en qua kleur vergelijkbaar product, zie bijv. Dolomiet split (ook verkrijgbaar in kleine hoeveelheden. Voordelen van Ardenner geel split:

  • Mooie diepgele kleur
  • Warme uitstraling
  • Diverse formaten te kiezen

Ardenner geel split aanlegtips

Vanwege de warme en egale kleur een perfecte soort wanneer u een tuin in Zuid-Europese sfeer aan wilt leggen. Mooi in combinatie met warme tegels en palmsoorten voor het ultieme vakantiegevoel in uw eigen tuin. Natuurlijk kunt u Ardenner geel split ook gebruiken om alleen wat warmte en kleur aan te brengen in een tuin die bijvoorbeeld overwegens grijzig is.

BELANGRIJK: Het Ardenner geel split is momenteel vanwege de Coronacrisis helaas niet leverbaar. Zie ons Dolomiet split voor een vergelijkbaar alternatief.

Toepassingen met Ardenner geel split

Ardenner geel split wordt vaak gezien als siersplit op loop- en fietspaden in parken of in de tuin (denkt u aan worteldoek voor een onderhoudsvriendelijke geheel), maar is ook redelijk geschikt voor op de oprit of parkeerplaats. De standaardmaat hiervoor is 8/20. Wilt u breken van de Ardenner geel voorkomen, leg deze dan in grindplaten. Daarnaast wordt voor Petanquebanen vaak Ardenner geel in de maat 0/16 of 0/8 gebruikt, hiervoor kunt u een prijsaanvraag doen. Zoekt u Ardenner split in een grijze kleur, dit is ook leverbaar bij Grind-split.nl.

10% combikorting

Vergelijkbare producten

  1. Keuze uit 2 formaten en 7 verpakkingen
  2. Keuze uit 1 formaat en 6 verpakkingen

Video's over de levering