Doornikse kalksteen split

1. Kies het formaat:
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking. Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Zorgeloze professionele levering, snel aan de slag!Meer dan 17 jaar ervaring, meer dan 250.000 tevreden klanten Snel en veilig betalen met o.a. IDEAL, Creditcard
of achteraf met Klarna

Productbeschrijving

Wat is Doornikse kalksteen split?

Het Doornikse kalksteen split is ideaal wanneer u het Ardenner split te licht grijs van kleur vindt en het Basalt split weer te donker. Doornikse kalksteen heeft namelijk een vrij egale middengrijze kleur en is tevens zeer hard, zodat u het probleemloos op de oprit, de parkeerplaats maar ook in de siertuin kunt toepassen. Goed om te weten; wanneer de steen nat is kleurt deze wel vrij donker. Doornikse kalksteen in het kort:

  • Hoge drukvastheid
  • Voordelig
  • Mooie aders in de steen

Toepassingen met Doornikse kalksteen split

Net als ons Ardenner split en Basalt split is het Doornikse kalksteen split eigenlijk overal geschikt voor: van siervlak tot zwaar belast parkeerterrein. Het is hard en tevens goed slijt- en kleurvast, wat betekent dat het lang meegaat. Wilt u het geheel onderhoudsarm maken, vergeet dan geen worteldoek onder het split te leggen en eventueel grindplaten te gebruiken voor een spoorvrij en zeer egaal geheel. Vanwege de grijzige kleur een prima steen voor de aanleg van strakke tuinen. Tip: wanneer u met Doornikse kalksteen split siervlakken in de tuin maakt dan kunt u door middel van kleurrijke bloemen en planten accenten aanbrengen. Vanwege de neutrale grijze kleur kunt u dit prima combineren met veel kleur zonder dat het te druk wordt.

Doornikse kalksteen bestellen

U kunt de Doornikse kalksteen direct bestellen in diverse formaten. Uiteraard zijn ook alle hoeveelheden leverbaar: u vindt hier zowel minibags, midibags, bigbags als losgestort.

Veel bestelde verpakkingen Doornikse kalksteen split

Bigbag Doornikse kalksteen split, Losgestort Doornikse kalksteen split.

10% combikorting

Soortelijk gewicht± 1500KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Voor meer informatie en advies, zie ons blogartikel Grind kopen? Vind de juiste maat.
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Verbruik± 75kg / 0,05m3 per m2, op basis van een laagdikte van 5cm. Houdt voor grovere formaten dan 32mm een dikkere laagdikte aan. Overzicht per verpakking: 0,18m3 voor ± 3,5m2 | 0,35m3 voor ± 7m2 | 0,5m3 voor ± 10m2 | 0,7m3 voor ± 14m2 | 1m3 voor ± 20m2
Levertermijn & Bezorgkosten t/m 999kg (bezorgkosten zijn per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€50) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€80 per bestelling)
Levertermijn & bezorgkosten bags vanaf 1000kg, grindplaten en losgestort (bezorgkosten zijn per bestelling)• Binnen 3 werkdagen (€60) OF binnen 2 werkdagen/op een door u gekozen werkdag (€80). Bestellingen vanaf €1250 worden gratis bezorgd (binnen 3 werkdagen)!
• Losgestort: Binnen 2 werkdagen (gratis bezorging!), leverdag in overleg
Levermethode• Bags 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Bags vanaf 1000kg en grindmatten: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetaalmogelijkhedenVooraf per bank, met iDEAL, Creditcard, Paypal of achteraf met Klarna. Alle prijzen zijn incl. BTW.

Vergelijkbare producten

  1. Keuze uit 5 formaten en 7 verpakkingen
  2. Keuze uit 6 formaten en 7 verpakkingen
  3. Keuze uit 2 formaten en 6 verpakkingen

Video's over de levering