Polar Blue split

1. Kies het formaat:
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking. Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Zorgeloze professionele levering, snel aan de slag!Meer dan 17 jaar ervaring, meer dan 250.000 tevreden klanten Snel en veilig betalen met o.a. IDEAL, Creditcard
of achteraf met Klarna

Productbeschrijving

Wat is Polar Blue split?

Het unieke Polar Blue split is de perfecte bodembedekker voor de moderne siertuin, voortuin en oprit. Dankzij de kleurenmix van witte en grijsblauwe steentjes krijgt de tuin een frisse look. Zeer geschikt voor zowel siertoepassingen als bijvoorbeeld opritten of looppaden. Polar Blue split is een marmersoort met gebroken en hoekige steentjes. De voordelen van Polar Blue split :

  • Luxe uitstraling voor een scherpe prijs
  • Mooie ijsblauwe glans
  • Hoge drukvastheid, geschikt voor belasting

Toepassingen met Polar Blue split

Het veelzijdige formaat van deze siersplit is geschikt voor vele toepassingen. Polar Blue split combineert mooi met grijze elementen in de tuin, zoals metalen kantopsluiting en grijze tegels. Ook op de oprit is dit split mooi om toe te passen. Leg er in dat geval eventueel grindplaten onder voor extra stabiliteit, zoals bijvoorbeeld onze Eurogravel Plus wit (hieraan zit anti-worteldoek bevestigd). Voor siertoepassingen zoals de voortuin is een onderlaag van alleen anti-worteldoek voldoende. Leestip: Creëer een heerlijke loungetuin met siersplit!

Polar Blue split bestellen

De Polar Blue split is verkrijgbaar in diverse verpakkingen. Hierdoor is er altijd een hoeveelheid beschikbaar die past bij uw tuinproject. Minibags, midibags, bigbags of losgestort, allemaal binnen enkele werkdagen bij u thuisbezorgd!

Veel bestelde verpakkingen Ice Blue split

Bigbag Polar Blue split, Losgestort Polar Blue split.

Monsterservice

10% combikorting

Soortelijk gewicht± 1600KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Voor meer informatie en advies, zie ons blogartikel Grind kopen? Vind de juiste maat.
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Verbruik± 75kg / 0,05m3 per m2, op basis van een laagdikte van 5cm. Houdt voor grovere formaten dan 32mm een dikkere laagdikte aan. Overzicht per verpakking: 0,18m3 voor ± 3,5m2 | 0,35m3 voor ± 7m2 | 0,5m3 voor ± 10m2 | 0,7m3 voor ± 14m2 | 1m3 voor ± 20m2
Levertermijn & Bezorgkosten t/m 999kg (bezorgkosten zijn per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€50) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€80 per bestelling)
Levermethode• Bags 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Bags vanaf 1000kg en grindmatten: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetaalmogelijkhedenVooraf per bank, met iDEAL, Creditcard, Paypal of achteraf met Klarna. Alle prijzen zijn incl. BTW.

Vergelijkbare producten

  1. Keuze uit 5 formaten en 7 verpakkingen
  2. Keuze uit 4 formaten en 7 verpakkingen
  3. Keuze uit 1 formaat en 7 verpakkingen

Video's over de levering