Weg met het grijs: Breng meer kleur in de tuin!

De laatste jaren zien we veel grijs in en rond de tuin. De donkergrijze siersplit en grind soorten zijn zeer populair en ook grijze tegels worden veel gezien. Bent u niet zo van het grijs? Groot gelijk, de Nederlandse tuin kan wel wat kleur gebruiken! Moeilijk? Wij vinden van niet! Met een kleurige, warme siergrind of split creërt u in een handomdraai (of, een paar scheppen..) een fleurige tuin die niet onderdoet voor een mediterraanse! Een paar fleurige tips.

Breng kleur in uw tuin: roze / roodtinten

Rosso Verona split

Als we het over kleur hebben, staat deze stijlvolle marmersplit met stip bovenaan! De kleur is het best te omschrijven als diep oranjeroze met roodachtige accenten. Door het marmer krijgt de steen een extra bijzondere, luxe en warme zuidelijke uitstraling. Rosso Verona split is al leverbaar vanaf 0,18m3 (250kg)!

Rosso Verona split tuin

Kleur in de tuin: geeltinten

Taunus kwarts

Bijzonder warmkleurig is ook de Taunus kwarts. De kleur is een mengeling van gele en oranje tinten. De rondheid van de kiezels geeft de grind in combinatie met de kleur een extra warme uitstraling. Mooi als siergrind op siervlak of rond ornamenten / fonteinen!

Taunus kwarts tuin  Geel grind Taunus kwarts

Yellow sun split

Zachtgeel, warm, en toch ook strak. De egaalkleurige Yellow sun split is een geliefde sfeermaker in de Hollandse tuin! Ook perfect geschikt voor op de oprit. Heeft u een grote hoeveelheid nodig? Bekijk eens onze optie losgestort.

Yellow sun split aangelegd  Yellow sun split terras

» Nog niet de gewenste kleur voor de tuin gevonden? Bekijk ons volledige assortiment kiezelstenen voor nog tientallen kleuren en tinten!