Cordoba keien (rond)

1. Kies het formaat:
Voor fijnere formaten van deze soort, zie Cordoba grind
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking. Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Zorgeloze professionele levering, snel aan de slag!Meer dan 15 jaar ervaring, meer dan 150.000 tevreden klanten Snel en veilig betalen met o.a. IDEAL of Creditcard

Productbeschrijving

Wat zijn Cordoba keien?

Cordoba keien zijn prachtige ronde sierkeien. De kleur is beige / lichtgeel (beige in droge toestand, geel in natte toestand). De naam komt van de Spaanse stad Cordoba, bekend om de smalle steegjes met ingelegde keien als bestrating. De keien hebben een zeer ronde vorm. Deze steensoort is ook verkrijgbaar in grindformaat; zie het Cordoba grind.

Cordoba keien aanlegtips

De Cordoba keien zijn zeer geschikt als sierkeien in steenschuttingen / schanskorven. Het voordeel van de Cordoba keien is dat deze goed passen in warme / zuidelijke tuinen, maar ook uitstekend in modernere tuinen te gebruiken zijn door de zachte en egale beige kleur. Daarnaast ook een goede keuze wanneer u meer de klassieke kant op wilt, zoals bijvoorbeeld een Engelse tuin. Stijltips: - Leg een cobblestone pad aan met Cordoba keien. Wanneer u een Mediterrane sfeer wilt creëren; combineer de Cordoba keien met terracota tegels. Breng contrast aan door de Cordoba keien te combineren met bloemen en felgroene planten.

  • Mooi als sierstenen in de tuin, als korfvulling of als cobblestones
  • Warme lichtgele kleur
  • Stijlvolle uitstraling

Cordoba keien bestellen:

Cordoba keien zijn direct verkrijgbaar in allerlei verpakkingen zodat u precies de juiste hoeveelheid kunt bestellen.

Meest bestelde verpakking Cordoba keien

Bigbag Cordoba keien.

10% combikorting

Soortelijk gewicht± 1500KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Indien u korven gaat vullen:  Bestel altijd zo'n 20% meer dan u theoretisch berekent om de korven mooi te kunnen afvullen!
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Levertermijn & Bezorgkosten t/m 900kg (bezorgkosten zijn per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€30) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€60 per bestelling)
Levertermijn & bezorgkosten bags vanaf 1000kg, grindplaten en losgestort (bezorgkosten zijn per bestelling)• Binnen 3 werkdagen (€40) OF binnen 2 werkdagen/op een door u gekozen werkdag (€60). Bestellingen vanaf €1250 worden gratis bezorgd (binnen 3 werkdagen)!
• Losgestort: Binnen 1-3 werkdagen (gratis bezorging!), leverdag in overleg
Levermethode• Bags 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Bags vanaf 1000kg en grindmatten: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetaalmogelijkhedenVooraf per bank, per iDEAL, Creditcard of Paypal. Alle prijzen zijn incl. BTW.

Vergelijkbare producten

  1. Keuze uit 1 formaat en 7 verpakkingen
  2. Keuze uit 2 formaten en 7 verpakkingen
  3. Keuze uit 1 formaat en 5 verpakkingen

Video's over de levering