Betongrind

1. Kies het formaat:
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking. Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Zorgeloze professionele levering, snel aan de slag!Meer dan 17 jaar ervaring, meer dan 250.000 tevreden klanten Snel en veilig betalen met o.a. IDEAL, Creditcard
of achteraf met Klarna

Productbeschrijving

Wat is betongrind?

Indien u zelf beton gaat maken heeft u cement, zand en betongrind nodig. De materialen thuis laten bezorgen scheelt u een hoop werk en is wel zo goedkoop. Betongrind is een goedkope grindsoort die bestaat uit verschillende kleuren. Het is een bonte kleurenmix van wit, bruin, geel en grijs.

Waarvoor is betongrind ideaal?

  • Zelf beton maken
  • Als voordelige bodembedekker
  • Als drainagegrind

Betongrind: tips

In onze webshop vindt u verschillende formaten. Wilt u zichtbeton maken, dan kunnen we Witte grind / Limburgs wit of Moräne grind graag aanbevelen vanwege de mooie kleur. Ook Betonzand (zand 0 - 4mm) nodig? Belt u ons even, dit kunnen wij eenvoudig meeleveren in bigbags. U kunt betongrind ook gebruiken als voordelige bodembedekker in de tuin, op een looppad, op een terras, op een oprit of als dakgrind. Wanneer u het grind wilt gebruiken voor het aanleggen van een tuin: betongrind is vanwege de bonte kleuren zeer geschikt voor het creëren van een landelijke en/of natuurlijke tuin. Ook mooi voor het decoreren van een vijver.

Betongrind: Bestelling en levering

Kies hier direct uw verpakking en gewenst formaat en wij leveren dit standaard binnen enkele werkdagen bij u af.

Veel bestelde verpakkingen betongrind

Bigbag Betongrind / Drainagegrind, losgestort Betongrind / Drainagegrind

10% combikorting

Soortelijk gewicht± 1500KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Voor meer informatie en advies, zie ons blogartikel Grind kopen? Vind de juiste maat.
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Verbruik± 75kg / 0,05m3 per m2, op basis van een laagdikte van 5cm. Houdt voor grovere formaten dan 32mm een dikkere laagdikte aan. Overzicht per verpakking: 0,18m3 voor ± 3,5m2 | 0,35m3 voor ± 7m2 | 0,5m3 voor ± 10m2 | 0,7m3 voor ± 14m2 | 1m3 voor ± 20m2
Levertermijn & Bezorgkosten t/m 999kg (bezorgkosten zijn per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€50) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€80 per bestelling)
Levertermijn & bezorgkosten bags vanaf 1000kg, grindplaten en losgestort (bezorgkosten zijn per bestelling)• Binnen 3 werkdagen (€60) OF binnen 2 werkdagen/op een door u gekozen werkdag (€80). Bestellingen vanaf €1250 worden gratis bezorgd (binnen 3 werkdagen)!
• Losgestort: Binnen 2 werkdagen (gratis bezorging!), leverdag in overleg
Levermethode• Bags 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Bags vanaf 1000kg en grindmatten: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetaalmogelijkhedenVooraf per bank, met iDEAL, Creditcard, Paypal of achteraf met Klarna. Alle prijzen zijn incl. BTW.

Vergelijkbare producten

  1. Keuze uit 2 formaten en 7 verpakkingen
  2. Keuze uit 3 formaten en 7 verpakkingen
  3. Keuze uit 3 formaten en 7 verpakkingen

Video's over de levering