Yellow sun split

1. Kies het formaat:
Voor grovere formaten van deze soort, zie Yellow sun breuksteen
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking. Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Zorgeloze professionele levering, snel aan de slag!Meer dan 17 jaar ervaring, meer dan 250.000 tevreden klanten Snel en veilig betalen met o.a. IDEAL, Creditcard
of achteraf met Klarna

Productbeschrijving

Wat is Yellow sun split?

Yellow sun split is een gele kalksteensoort die erg hard en slijtvast is. Yellow sun split is momenteel het meest populaire en meest gebruikte gele siersplit. Dit komt onder andere door de veelzijdige eigenschappen en mooie kleur. Alle eigenschappen op een rijtje:

  • Mooie zachtgele kleur
  • Hoge drukvastheid, geschikt voor de oprit
  • Geeft subtiel kleur aan de tuin

Yellow sun split toepassen

Yellow sun split kan door de hardheid zeer goed toegepast worden op de oprit en parkeerplaats. Yellow sun split is veel harder dan bijvoorbeeld Ardenner geel en Jaumont split en daardoor beter toepasbaar op oppervlakken die zwaar belast worden. Maar uiteraard wordt het gele split ook zeer veel als siersplit in de tuin gezien (looppaadjes, in de siertuin en op terrassen). Wanneer er worteldoek onder gelegd wordt ontstaat een onderhoudsvriendelijk geheel. Door de gele en warme kleur een perfecte grindsoort voor het aanleggen van een warme mediterrane tuin. Yellow sun split is minder 'aanwezig' dan de meer rode/oranje grindsoorten zoals Baskisch rood split en Rosso Verona split. Mooi in combinatie met andere warme tinten of juist met strakke vormen en kleuren. Ook een geschikte steen dus voor een moderne tuin. Tip: Combineer met de grotere variant, Yellow Sun breuksteen, welke perfect zijn voor het gebruik in steenkorven.

Yellow sun split: Bestelling en levering

Yellow sun split is verkrijgbaar in verschillende formaten en u kunt het split in diverse verpakkingen bestellen: in één van de beschikbare maten bags of losgestort Yellow sun split voor de grotere hoeveelheden.

Veel bestelde verpakkingen Yellow sun split

Bigbag Yellow sun split, Losgestort Yellow sun split.

10% combikorting

Soortelijk gewicht± 1500KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Voor meer informatie en advies, zie ons blogartikel Grind kopen? Vind de juiste maat.
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Verbruik± 75kg / 0,05m3 per m2, op basis van een laagdikte van 5cm. Houdt voor grovere formaten dan 32mm een dikkere laagdikte aan. Overzicht per verpakking: 0,18m3 voor ± 3,5m2 | 0,35m3 voor ± 7m2 | 0,5m3 voor ± 10m2 | 0,7m3 voor ± 14m2 | 1m3 voor ± 20m2
Levertermijn & Bezorgkosten t/m 999kg (bezorgkosten zijn per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€50) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€80 per bestelling)
Levertermijn & bezorgkosten bags vanaf 1000kg, grindplaten en losgestort (bezorgkosten zijn per bestelling)• Binnen 3 werkdagen (€60) OF binnen 2 werkdagen/op een door u gekozen werkdag (€80). Bestellingen vanaf €1250 worden gratis bezorgd (binnen 3 werkdagen)!
• Losgestort: Binnen 2 werkdagen (gratis bezorging!), leverdag in overleg
Levermethode• Bags 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Bags vanaf 1000kg en grindmatten: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetaalmogelijkhedenVooraf per bank, met iDEAL, Creditcard, Paypal of achteraf met Klarna. Alle prijzen zijn incl. BTW.

Vergelijkbare producten

  1. Keuze uit 2 formaten en 7 verpakkingen
  2. Keuze uit 1 formaat en 6 verpakkingen
  3. Keuze uit 1 formaat en 6 verpakkingen

Video's over de levering