Klant-waarderingen

Hieronder vindt u de waarderingen die ingevuld zijn door onze klanten. Al onze klant-waarderingen zijn spontaan ingezonden! Wij houden dus geen review-acties, noch bieden wij korting of andere aanbiedingen voor het inzenden van een klant-waardering.

Stuur uw waardering in!

goede service

Bestelde split werd volgens afspraak geleverd en de chauffeur dacht goed mee en was vriendelijk. Er werden geregeld updates gestuurd over de status van de bestelling.

07-08-2023 Hans

panda split

Maandag besteld en op woensdag morgen geleverd. Chauffeur van de transport dienst zeer vriendelijk en plaatste de big bag split op de gewenste plaats. het panda split is super mooi en staat zeer mooi in onze tuin Het is bij iedereen aan te raden om hier te bestellen, super service. Rob Derksen Arnhem

02-08-2023 rob

Correcte levering

Correcte levering op de afgesproken tijd en behulpzame chauffeur.

24-07-2023 K. Hoven

Zeer fijn bedrijf.

Ten eerste,een hele fijne website,duidelijk met de prijzen er bij,ook wat de bezorging betreft. Zeer snel geleverd,keurige bezorger,die zijn vak verstaat. Kortom zeer tevreden,zal het zeker aanbevelen.

24-07-2023 Peter Buenen.

Reactie: Hartelijk dank voor uw positieve feedback!

Happy

Mooi product. Ben er tevreden mee. Helaas kan je de grondslagen niet zien maar grond pad blijft mooi

13-06-2023 Jasper

Goede zaak .

Een prima bedrijf ! Goede communicatie , vlotte afhandeling . Zeer goed verpakt en goede kwaliteit - prijsverhouding . Top !

13-06-2023 Meulebrouck

Zeer goede ervaring

Ik had maar een kleine bestelling van Cortenstaal kantafscheiding. Snel geleverd en goed compact verpakt.

12-06-2023 CJM Tineke Roozen

Alles perfect verlopen, goede bezorger!!

Prima en snel geregeld

12-06-2023 Joop Baltussen

Reactie: Hartelijk dank voor uw positieve feedback.

Top service

Levering vandaag ontvangen van canadian slate in big bag 1400 kg en aluminium borders. Alles geleverd conform afspraak op een zeer nette manier. Alle communicatie zowel in aankoopproces als betreffende de levering via mail was perfect. Kwartier voor aankomst een bericht van chauffeur, dat hij eraan kwam. Levering met kraanwagen door nette en vriendelijke chauffeur op de plaats waar wij de het aangaven. Kortom, perfect in alle opzichten.

31-05-2023 Tino

Reactie: Hartelijk dank voor uw positieve feedback.

Super goed!

Maandag bestelling gedaan waarna ik werd gebeld dat de normale voertuig die de grind komt brengen niet past in onze straat. Hierom een ander voertuig geregeld gekregen dat normaal extra kost. Deze werd mooi verrekend in de bezorg kosten! Al met al goede ervaring. Mooi spul. En word goed meegedacht met de klant. Ik beveel ze aan :)

19-05-2023 Batuhan

Reactie: Hartelijk dank voor uw positieve feedback.

Mooi grind en snelle levering

Ik had Ardenner grijs besteld en het was precies de kleur als op de foto. Ik vond hem zelfs mooier. Chauffeur heeft de zak met grind precies op de plaats gezet waar ik hem wilde hebben.

09-05-2023 Jeanet

Ardenner split

Correct, snel en tegen een goede prijs geleverd. Kleur is niet helemaal egaal grijs want er zitten ook een paar bruine steentjes tussen maar dat maakt het juist "levendig". Chauffeur was vriendelijk, voorzichtig en behulpzaam bij het afleveren. Een aanrader.

09-05-2023 Kees

Grind

Snelle levering en was voor de chauffeur geen moeite om heel dicht bij te zetten

09-05-2023 Van den Bergh

Goed product, prima service.

250 kilo grind besteld via de website. Bestelling werd netjes 2 dagen later bezorgd en ook nog eens naar achter gereden in de poort.

23-03-2023 Brigitte Papavoine

Super klantenservice!

Ontzettend vriendelijke en kundige klantenservice. We waren voornemens om los gestort split te laten komen. Na wat doorvragen van de klantenservice en schetsen van onze situatie zijn we voor 8 bigbags gegaan. Zodat oa onze grindmatten niet zouden beschadigingen. Ik raad iedereen aan om hier uw grind of split te bestellen!

08-03-2023 Ilse

Waarderingen 1 tot 15 van 355 in totaal

Pagina