Klant-waarderingen

Hieronder vindt u de waarderingen die ingevuld zijn door onze klanten. Al onze klant-waarderingen zijn spontaan ingezonden! Wij houden dus geen review-acties, noch bieden wij korting of andere aanbiedingen voor het inzenden van een klant-waardering.

Stuur uw waardering in!

Goed product, prima service.

250 kilo grind besteld via de website. Bestelling werd netjes 2 dagen later bezorgd en ook nog eens naar achter gereden in de poort.

23-03-2023 Brigitte Papavoine

Goed product, levering niet optimaal

Een pallet met grindmatten besteld. Goed product voor goede prijs. Ook een ECO-kant afboording besteld, dat werkt prima. De levering door de vervoerder was wat minder. De chauffeur zag het niet zitten om ver genoeg achteruit onze (doodlopende) weg in te rijden. De pallet werd helaas een stuk verder neergezet. Bij andere leveringen nooit problemen mee gehad.... Maar over het product geen klachten! Duidelijke website en goede prijs/kwaliteit verhouding.

08-03-2023 Joan

Reactie: Hartelijk dank voor uw reactie. We zullen uw bevindingen doorzetten naar onze transporteur.

Supersnelle levering/fantantische aflevering/uitstekende prijs-kwaliteit verhouding

Wat een geweldig bedrijf: zondagavond 3 ton ardennersplit besteld, woensdagmiddag 14.00 uur geleverd. En wat een geweldige en meedenkende transporteur (H.J. Smits b.v. transport). Hij heeft zijn aanhanger losgekoppeld zodat hij achteruit de oprit op kon rijden. De big bags werden met de kleine kraan boven de stortplek gebracht en aldaar geleegd. Dat scheelt ons heel veel kruiwerk. Hulde en dank. Graag tot een volgende aankoop.

15-02-2023 Van der Meulen, Spanga

Reactie: Wat fijn om te horen. Hartelijk dank voor uw positieve feedback!

Prima geholpen en een prachtig resultaat

Ik ben prima geholpen met de grindkeuze en met het kiezen van de benodigde hoeveelheid. Hier werken vriendelijke en behulpzame mensen die echt met je meedenken. De bestelling is vlot geleverd en onze voortuin ziet er nu mooi uit met het gekozen alpengrind erin. Kortom: mijn goede ervaring met dit bedrijf maakt dat ik hen van harte kan aanbevelen.

02-01-2023 D. Evers

Reactie: Hartelijk dank voor uw positieve review!

prima kwaliteit boomschors

snelle vriendelijke levering en bij de tuin afgeleverd

20-12-2022 Albert Mol

Grind is geen wit Carara grind

Geleverde grind is geen wit Carara grind. Is gewoon grind met zwarte, bruine en gele stenen erin. Dus gewoon getrommeld gewoon grind met wat witte kalk erbij gedaan. Grote teleurstelling.

08-11-2022 A. van den Bos

Reactie: Beste heer van den Bos, n.a.v. uw klacht hebben wij contact met u gehad en zijn we tot een passende oplossing gekomen. Heeft u nog vragen, neemt u dan gerust contact op met onze klantenservice!

Snelle levering van mooi split en zeer prijsvriendelijk!

Zeker een aanrader om bij dit bedrijf te kopen!

08-11-2022 Tine Pauli

Reactie: Bedankt voor uw positieve review!

Goede communicatie.

Prima prijs/ kwaliteit en volgens afspraak geleverd.

08-11-2022 Hein

Top!

Prima grind, juiste kleur. Telefonisch meegedacht over hoeveelheid. Levering eerder dan verwacht.

26-10-2022 Monique D'Hondt

Doen wat ze beloven

Zeer tevreden. Juiste grind, goede kleur en maat. Sneller geleverd dan beloofd. Blije klanten

05-10-2022 Judith

snel geleverd en goede service

materiaal werd snel geleverd. bij de breukstenen zaten helaas veel gruis tussen waardoor wij de gaasbakken niet goed konden vullen bij de klacht over het vele gruis met foto's werd snel een goede oplossing gevonden en geleverd. prima gedaan

05-10-2022 R Sweerts

Perfecte service

Komen na wat ze beloven, levering perfect!

20-09-2022 Kenneth

Netjes geleverd volgens afspraak!

Snelle levering en zeer vriendelijke en behulpzame chauffeur, vond het geen probleem om het achter het huis te plaatsen, heel fijn. Wat dat betreft dus zeer tevreden!
Minpuntje vind ik dat het grind aanzienlijk groter is dan de maat die ik had besteld.

23-08-2022 Esther Aalders

Super Service

Bezorging 10+
Nu kwamen wij door gruis en kleine stenen 350kg tekort om de schanskorf te vullen. Geen probleem dit kan al eens gebeuren. Wij bezorgen U 500kg na. Kosten €0,00. Nou zo'n Service waar krijg je dat nog. Top een Aanrader.
Vriendelijke Groet van Uden

22-08-2022 G.van Uden

Yellow Sun grind

Wij hadden Yellow Sun grind besteld en dachten dat komt pas over 3 werkdagen. Stond het al de 2e dag voor de deur. Wat een snelle service en voor een zeer goede prijs. De volgdnde keer bestellen we hier weer en zullen familie en vridnden laten weten om bij jullie te bestellen.

10-08-2022 Dennis

Waarderingen 1 tot 15 van 341 in totaal

Pagina