Klant-waarderingen

Hieronder vindt u de waarderingen die ingevuld zijn door onze klanten. Al onze klant-waarderingen zijn spontaan ingezonden! Wij houden dus geen review-acties, noch bieden wij korting of andere aanbiedingen voor het inzenden van een klant-waardering.

Stuur uw waardering in!

Mooi product maar te kort!

De cortenstalen kantopsluiting wordt per stuk per meter verkocht. Als je ze vervolgens koppelt, zijn ze korter dan de lengte die opgemeten is. Dus voor 9 meter (mijn geval) heb je 10 stuks nodig. Zou handig zijn als dit vermeld staat. Ik kom nu ca. 50 cm te kort. Staat een beetje suf.

15-06-2021 Anne

Reactie: Beste klant, wat verveldn om te horen dat nu net te kort heeft. Dat de werkende lengte iets korter is door het overlappen staat wel bij het product vermeld (in de producttekst en de folder). We zullen echter kijken om dit duidelijker te vermelden. Als u nog 1 stuk wilt ontvangen, belt u even naar onze verkoop, dan sturen we deze gratis op! Veel plezier met uw tuin!

Prima zwarte Beach Pebble kiezels, mooi formaat en super snel tot aan de poort geleverd.

Bestelling, betaling, levering, alles super geregeld.

27-05-2021 Dion

Grindplaten en split

Grindplaten en split zijn snel geleverd , bedankt.

09-01-2021 Marco

Top levering en kwaliteit

Super snelle service en stip op tijd gebracht. Stenen zijn van top kwaliteit!

06-12-2020 Peter

Top

De levering was stipt op tijd en de bag werd door de chauffeur op de gewenste plaats neer gezet. Voor herhaling vatbaar.

30-11-2020 Dolph

Levering kiezels

Snelle en nette levering! Vriendelijk personeel en zeker behulpzaam (denkt mee). Prettige ervaring :)

25-11-2020 Naomi den Blanken

Split

Fijn bedrijf ,snelle levering netjes op tijd en een vriendelijke en behulpzame chauffeur ,geen moeite teveel om de big bag even naar de tuin te rijden ,dit was echt heel fijn.Een aanrader.

17-11-2020 Erwin van Pelt

Heel tevreden

Zeer goed contact met vriendelijk personeel en coulante behandeling. Nu twee keer grind e.d. besteld en alles in goed overleg uitstekend geregeld. Erg tevreden! Bewondering voor de jonge vrachtwagenchauffeur die met de grote auto achteruit over het binnenterrein reed en alles goed afleverde.

16-11-2020 N. Kok

Complimenten aan de Chauffeur

Mooie steentjes voor een goede prijs. Wegens werkzaamheden in ons dorp was ons huis moeilijk bereikbaar maar de bezorger/chauffeur heeft met zijn heftruckje het halve dorp door gereden om de Bigbag voor onze deur neer te zetten en was ook zeer vriendelijk en vrolijk TOP chauffeur.

13-11-2020 Peter Onrust

Geleverde split

Erg goede en mooie kwaliteit split en keurig op tijd geleverd.

10-11-2020 Piet Hoosemans

snow white grint

Netjes afgeleverd, behendige chauffeur, snow withe grint 40/60, Gewassen in een kruiwagen met een schep, komt er spierwit uit. En wordt minder snel groen dan andere witte soorten.

27-10-2020 Otte

Top!

Snel geleverd. Goede producten. Bedankt.

27-10-2020 Tarik

Levering split.

Goed geholpen en advies tijdens telefonisch contact, levering volgens opgegeven termijn op de juiste plek. Erg vriendelijk personeel en ook de chauffeur die het afleverde verdiend een dikke pluim. Al met al een fijn bedrijf om zaken mee te doen.

19-10-2020 MMJ van Suilen

Baskisch rood split 750KG Minibag 0,5m3, formaat: 18 - 25mm

Nadat onze buxussen dood waren wilden we de open perken met mooi Baskisch rood split opvullen. Na wat speuren op internet kwamen we al gauw bij Grind-split.nl terecht. Vrijdagavond 4/9/20 besteld en dinsdagmorgen 8/9/20 geleverd. Na een goed uur, met hulp van mijn zoon, lag het netjes in de tuin op de plekken waar het moest komen, Wij vinden Grind-split.nl een zeer goede webshop. Wij zullen Grind-split.nl bij iederéén die siergrind nodig heeft warm aanbevelen. U krijgt de hoogste waardering!

11-10-2020 Jan Meuzelaar

Prima service, keurige levering

We hebben 2x grind besteld. Beide keren netjes geleverd, binnen het afgesproken tijdvak. Erg tevreden!

09-10-2020 Wentzel

Waarderingen 1 tot 15 van 268 in totaal

Pagina