Klant-waarderingen

Hieronder vindt u de waarderingen die ingevuld zijn door onze klanten. Al onze klant-waarderingen zijn spontaan ingezonden! Wij houden dus geen review-acties, noch bieden wij korting of andere aanbiedingen voor het inzenden van een klant-waardering.

Stuur uw waardering in!

Kleur is goed en snel geleverd

Halve kuub maaskeitjes besteld: kleur komt overeen met de foto en past perfect bij het huis. Razendsnel geleverd en de chauffeur was zeer behulpzaam bij het neerzetten op een handige plek. Zeer tevreden.

21-09-2021 C.R.

Reactie: Wat leuk om te horen, veel plezier van uw grind en tuin!

[email protected]

Wij hebben Rosa Milan grind besteld bij grind-split. Wij zijn erg tevreden over het resultaat. De mooie roze kleur in het grind is een aanvulling op onze tuin. De medewerkers bij grind split zijn erg vriendelijk en hulpvaardig, communiceren duidelijk en komen afspraken na. Fijn dat je precies op de hoogte gehouden wordt over het tijdstip van levering. Kortom een echte aanrader om hier je grind te bestellen! Gr, Martijn

21-09-2021 Martijn

Reactie: Wat leuk om te horen, veel plezier van uw grind en tuin!

Top

Zending was iets verkeerd mee gegaan maar het is super opgelost! Bezorger heel aardig. En de beach pebbels zijn echt geweldig mooi!

29-08-2021 Angela

Reactie: Fijn dat het goed is opgelost en dat u ook zo enthousiast bent als wij zijn over onze Beach pebbles :-) Veel plezier ermee!!

Snelle levering en goede service

We hebben boeren grind besteld. Snel geleverd tot aan de deur. Goede kwaliteit.

24-08-2021 Mariel

Super

Supersnel geleverd en mooie stenen en dat tegen een goede prijs en bezorgkosten zijn netjes. Goed op de hoogte gehouden vanaf bestelling tot levering. Echt een aanrader en ga daar zeker nogmaals bestellen bij volgend project

24-08-2021 Raymond Rietveld

Snelle levering en goede kwaliteit Flamingo split

Binnen enkele dagen snel en goed geleverd. Helemaal top!

17-08-2021 Penelope

Goede levering en kwaliteit

De kwaliteit is prima en conform het eerder ontvangen monster. Ook de levering was goed geregeld.

17-08-2021 Een tevreden klant

Levering basalt

Het bestel en leveringstraject ging prima. De hele vriendelijke en behulpzame chauffeur heeft de partij op de door ons gewenste plek neergezet. Tijdens eerder telefonisch contact kreeg ik te horen dat grind-split een onverkoopbare partij basalt had ontvangen. Lang gewacht totdat het basalt weer leverbaar was en uiteindelijk kunnen bestellen. In de geleverde partij zaten alsnog lelijke stenen maar die heb ik kunnen gebruiken op niet zichtbare plekken. Het eindresultaat is erg mooi geworden.

16-08-2021 M. Kok

Reactie: Goedemiddag! Fijn dat u ons laat weten dat alles goed verlopen is! We hadden inderdaad problemen met aanlevering van Basalt Breuksteen. We zijn blij dat het eindresultaat mooi is geworden zodat het wachten de moeite waard was!

goede prijs kwaliteit verhouding

snelle levering, netjes volgens afspraak afgeleverd. Goede prijs.

11-08-2021 sylvia

Met een woord grandioos zeer snelle levering en op tijd.

Heb 2500 kg White Bleu besteld van 25/40 mm zeer vriendelijke chauffeur en een luisterend oor waar ik ze graag wou hebben.
Prijs was in een woord perfect ook de bezorgkosten.In de buurt waar ik woon op 2000 mtr.ook een leverancier en een hele grote
daar moest ik bijna het dubbele betalen en ook de bezorgkosten waren veel hoger.
Jullie zijn een echte aanrader.

MVG Toon uit Geleen Limburg.

03-08-2021 H.A.Bakkers

Perfect

Perfecte de leveringsafspraakwordt nageleefd.

03-08-2021 Paul

Grint

Super, ook snel geleverd.

Ook het vervoersbedrijf was super.

28-07-2021 Piet Maas

Afmetingen van grind kloppen niet

Pas op, de aangegeven afmetingen van het grind kloppen van geen kanten! Ik heb 8-16 mm grind besteld maar heb stenen van 0,5 tot 4 cm gekregen! Ik heb nu een parkeerplaats met op sommige plekken allemaal klein grut en op andere veel grotere stenen die je met geen mogelijkheid door een zeef van 16 mm krijgt.

15-07-2021 Xavier Martins Dias

Reactie: Geachte heer Martins Dias, bedankt voor uw review, we vinden het jammer dat we uw klacht niet na tevredenheid hebben kunnen oplossen, het klopt dat er klein deel ondermaat zit en een klein deel overmaat, het is een bulk product. , De verwerker heeft alles op één plaats geschept zonder het enigszins te verspreiden. Klein grind zakt altijd vanzelf naar onderen. We hebben een bezoek bij u gebracht voor een schouwing, om uw klacht serieus te behandelen. Wij als tegemoetkoming het teveel aangekochte gekochte grind, zonder retour kosten te berekenen bij u op gehaald en volledig aan u gecrediteerd.

mooie grind, goeie communicatie

er ging iets mis met levering, werd meteen goed opgelost

15-07-2021 l

super

Mooi grind en snelle levering.

30-06-2021 Lute brouwer

Waarderingen 1 tot 15 van 288 in totaal

Pagina