Klant-waarderingen

Hieronder vindt u de waarderingen die ingevuld zijn door onze klanten. Al onze klant-waarderingen zijn spontaan ingezonden! Wij houden dus geen review-acties, noch bieden wij korting of andere aanbiedingen voor het inzenden van een klant-waardering.

Stuur uw waardering in!

Goede service, vriendelijke klantbediening

De eerste levering is keurig en op gewenst moment geleverd. Prettig meedenkende chauffeur! De tweede levering had ik het foute product. Nadat ik foto's naar de klantenservice had gestuurd, kreeg ik zeer snel reactie van een vriendelijke dame. Het product was inderdaad het verkeerde en is met spoed omgeruild! Perfect! Overigens mooie en functionele website en veel keuze!

27-10-2021 Richard Huls

Reactie: Dat is leuk om te horen, bedankt voor de complimenten, en fijn dat alles snel is goedgezet!

Levering Ardenner split

Mooie kwaliteit split.
Geleverd op afgesproken tijd en plaats.
Top-chauffeur die met de klant meedenkt.
Kortom: zeer goede ervaring. ????????

13-10-2021 Theo

Prima, goede service

Het grind is geheel volgens afspraak gebracht. De multi egde ( voor het afscheiden van grind) zijn geweldig.
Makkelijk te hanteren en werken prima.

Top.

12-10-2021 annemiek

Perfect

Netjes en snel geleverd

03-10-2021 Marcel

8

Snelle levering ,juiste dag en aan alle wensen voldaan

29-09-2021 Karin Behouden

Levering op juiste dag

Goede kwaliteit basalt split en op de juiste dag geleverd. In overleg met de chauffeur op de juiste plek gelost waar het ook moest komen te liggen. Was allemaal geen probleem. Ben zeer tevreden over grind-split.nl

28-09-2021 Adri

Alles volledig als afgesproken

Cijfer 10. Keurig klasse gewoon perfect

28-09-2021 Henk van Turnhout

Reactie: Bedankt voor uw 10, daar zijn we heel blij mee! :-)

Kleur is goed en snel geleverd

Halve kuub maaskeitjes besteld: kleur komt overeen met de foto en past perfect bij het huis. Razendsnel geleverd en de chauffeur was zeer behulpzaam bij het neerzetten op een handige plek. Zeer tevreden.

21-09-2021 C.R.

Reactie: Wat leuk om te horen, veel plezier van uw grind en tuin!

[email protected]

Wij hebben Rosa Milan grind besteld bij grind-split. Wij zijn erg tevreden over het resultaat. De mooie roze kleur in het grind is een aanvulling op onze tuin. De medewerkers bij grind split zijn erg vriendelijk en hulpvaardig, communiceren duidelijk en komen afspraken na. Fijn dat je precies op de hoogte gehouden wordt over het tijdstip van levering. Kortom een echte aanrader om hier je grind te bestellen! Gr, Martijn

21-09-2021 Martijn

Reactie: Wat leuk om te horen, veel plezier van uw grind en tuin!

Top

Zending was iets verkeerd mee gegaan maar het is super opgelost! Bezorger heel aardig. En de beach pebbels zijn echt geweldig mooi!

29-08-2021 Angela

Reactie: Fijn dat het goed is opgelost en dat u ook zo enthousiast bent als wij zijn over onze Beach pebbles :-) Veel plezier ermee!!

Snelle levering en goede service

We hebben boeren grind besteld. Snel geleverd tot aan de deur. Goede kwaliteit.

24-08-2021 Mariel

Super

Supersnel geleverd en mooie stenen en dat tegen een goede prijs en bezorgkosten zijn netjes. Goed op de hoogte gehouden vanaf bestelling tot levering. Echt een aanrader en ga daar zeker nogmaals bestellen bij volgend project

24-08-2021 Raymond Rietveld

Snelle levering en goede kwaliteit Flamingo split

Binnen enkele dagen snel en goed geleverd. Helemaal top!

17-08-2021 Penelope

Goede levering en kwaliteit

De kwaliteit is prima en conform het eerder ontvangen monster. Ook de levering was goed geregeld.

17-08-2021 Een tevreden klant

Levering basalt

Het bestel en leveringstraject ging prima. De hele vriendelijke en behulpzame chauffeur heeft de partij op de door ons gewenste plek neergezet. Tijdens eerder telefonisch contact kreeg ik te horen dat grind-split een onverkoopbare partij basalt had ontvangen. Lang gewacht totdat het basalt weer leverbaar was en uiteindelijk kunnen bestellen. In de geleverde partij zaten alsnog lelijke stenen maar die heb ik kunnen gebruiken op niet zichtbare plekken. Het eindresultaat is erg mooi geworden.

16-08-2021 M. Kok

Reactie: Goedemiddag! Fijn dat u ons laat weten dat alles goed verlopen is! We hadden inderdaad problemen met aanlevering van Basalt Breuksteen. We zijn blij dat het eindresultaat mooi is geworden zodat het wachten de moeite waard was!

Waarderingen 61 tot 75 van 355 in totaal