Klant-waarderingen

Hieronder vindt u de waarderingen die ingevuld zijn door onze klanten. Al onze klant-waarderingen zijn spontaan ingezonden! Wij houden dus geen review-acties, noch bieden wij korting of andere aanbiedingen voor het inzenden van een klant-waardering.

Stuur uw waardering in!

goede prijs kwaliteit verhouding

snelle levering, netjes volgens afspraak afgeleverd. Goede prijs.

11-08-2021 sylvia

Met een woord grandioos zeer snelle levering en op tijd.

Heb 2500 kg White Bleu besteld van 25/40 mm zeer vriendelijke chauffeur en een luisterend oor waar ik ze graag wou hebben.
Prijs was in een woord perfect ook de bezorgkosten.In de buurt waar ik woon op 2000 mtr.ook een leverancier en een hele grote
daar moest ik bijna het dubbele betalen en ook de bezorgkosten waren veel hoger.
Jullie zijn een echte aanrader.

MVG Toon uit Geleen Limburg.

03-08-2021 H.A.Bakkers

Perfect

Perfecte de leveringsafspraakwordt nageleefd.

03-08-2021 Paul

Grint

Super, ook snel geleverd.

Ook het vervoersbedrijf was super.

28-07-2021 Piet Maas

Afmetingen van grind kloppen niet

Pas op, de aangegeven afmetingen van het grind kloppen van geen kanten! Ik heb 8-16 mm grind besteld maar heb stenen van 0,5 tot 4 cm gekregen! Ik heb nu een parkeerplaats met op sommige plekken allemaal klein grut en op andere veel grotere stenen die je met geen mogelijkheid door een zeef van 16 mm krijgt.

15-07-2021 Xavier Martins Dias

Reactie: Geachte heer Martins Dias, bedankt voor uw review, we vinden het jammer dat we uw klacht niet na tevredenheid hebben kunnen oplossen, het klopt dat er klein deel ondermaat zit en een klein deel overmaat, het is een bulk product. , De verwerker heeft alles op één plaats geschept zonder het enigszins te verspreiden. Klein grind zakt altijd vanzelf naar onderen. We hebben een bezoek bij u gebracht voor een schouwing, om uw klacht serieus te behandelen. Wij als tegemoetkoming het teveel aangekochte gekochte grind, zonder retour kosten te berekenen bij u op gehaald en volledig aan u gecrediteerd.

mooie grind, goeie communicatie

er ging iets mis met levering, werd meteen goed opgelost

15-07-2021 l

super

Mooi grind en snelle levering.

30-06-2021 Lute brouwer

Prachtig grind en snelle levering

Een voorbeeld zakje grind ontvangen lukte in eerste instantie niet maar uiteindelijk gebeld en prima geholpen Het voorbeeld grind is alsnog opgestuurd. De bestelling van de big bag met flamingo grind ging heel makkelijk, snel en goed geleverd. Aardige chauffeur. Kortom prima bedrijf en het flamingo grind is prachtig ! Heel blij mee.

28-06-2021 Marjan

super uitleg en vriendelijk

we hebben grind en grindmatten besteld mooi op tijdt bezorgd ,alleen wij hadden wat te weinig berekend het werdt door het team goed op gelost ,2 dagen later was de tuin mooi en klaar. dank je wel grind split team

28-06-2021 richard syen

Snel besteld, prima levering en eenvoudig te plaatsen!

Voor onze voortuin multi edge flex boarding besteld. Via de website al een instructiefilmpje gekeken en dat zag er al eenvoudig iut. Ik kan niet anders zeggen dat dit in de praktijk ook het geval is. Prima product en de tuin ziet er weer strakker uit!

25-06-2021 Lars

Voor de 3e keer tevreden

3x een big bag canadian slate besteld, alle 3 de keren snel geleverd. Helaas was er 1 big bag met verkeerde inhoud maar ook dit werd snel opgelost! Wij zijn tevreden.

22-06-2021 Rian

Snelle levering én op gevraagde plek

Bag flamingo grind besteld. Netjes op tijd geleverd met bodedienst en ook keurig op de door mij gevraagde plek neergezet bij mijn afwezigheid. Top!

22-06-2021 Patrick

Mooi product maar te kort!

De cortenstalen kantopsluiting wordt per stuk per meter verkocht. Als je ze vervolgens koppelt, zijn ze korter dan de lengte die opgemeten is. Dus voor 9 meter (mijn geval) heb je 10 stuks nodig. Zou handig zijn als dit vermeld staat. Ik kom nu ca. 50 cm te kort. Staat een beetje suf.

15-06-2021 Anne

Reactie: Beste klant, wat verveldn om te horen dat nu net te kort heeft. Dat de werkende lengte iets korter is door het overlappen staat wel bij het product vermeld (in de producttekst en de folder). We zullen echter kijken om dit duidelijker te vermelden. Als u nog 1 stuk wilt ontvangen, belt u even naar onze verkoop, dan sturen we deze gratis op! Veel plezier met uw tuin!

Prima zwarte Beach Pebble kiezels, mooi formaat en super snel tot aan de poort geleverd.

Bestelling, betaling, levering, alles super geregeld.

27-05-2021 Dion

Grindplaten en split

Grindplaten en split zijn snel geleverd , bedankt.

09-01-2021 Marco

Waarderingen 76 tot 90 van 355 in totaal