Klant-waarderingen

Hieronder vindt u de waarderingen die ingevuld zijn door onze klanten. Al onze klant-waarderingen zijn spontaan ingezonden! Wij houden dus geen review-acties, noch bieden wij korting of andere aanbiedingen voor het inzenden van een klant-waardering.

Stuur uw waardering in!

Super tevreden!!!

Mooie site, prima prijzen, schitterend ice blue split, precies volgens omschreven afmeting en de foto. De chauffeur heeft ruim 21 ton los kunnen storten op locatie ( dankzij rijplaten van de aannemer gezien het gewicht) .Ook kregen we vooraf even een telefoontje van de chauffeur, alles bij elkaar was het nog geen 15 minuten werk... echt klasse!!
Dit bedrijf is een aanrader!!

15-09-2020 Janita

Top!!

Alles prima en alles in de tijd

08-09-2020 David Celadilla

Goed en snel

Goede en snelle levering, bestelling tip top in orde.

01-09-2020 Frans Boonstra

top!

makkelijk bestellen, vlotte levering en, het belangrijkste, een zeer hulpvaardige chauffeur die het split perfect heeft afgeleverd op de goede plek. Echt TOP!

28-08-2020 bert derkx

Duidelijke site vriendelijk te woord gestaan zeer snelle en correcte levering dank jullie wel

Duidelijke site vriendelijk te woord gestaan zeer snelle en correcte levering dank jullie wel

07-08-2020 A de Reus

Limburgs witgrind

In 2 delen Limburgs witgrind besteld 16-32 voor de grindkoffers rond de woning en 8-16 voor de oprit. Communicatie gaat snel en duidelijk. Werd netjes een proefemmer grind gestuurd omdat er kleurverschil zat tussen de twee leveringen.
Bijbehorende grindplaten werden ook op tijd geleverd.

05-08-2020 Albert Hoogendoorn

klant-waardering

Alles werd netjes op tijd geleverd en het product ziet er goed uit.
Alleen toen ik aan de chaffeur vroeg of hij het achter kon lossen was dat teveel gevraagd.
Nu moet ik dus zelf alles met een kruiwagen naar de achtertuin verplaatsen terwijl het voor hem 5 minuten extra werk was geweest.

Geachte heer/mevrouw, dat is vervelend. We proberen juist altijd de klant te helpen bij de wensen voor de losplek. Onze excuses!

04-08-2020 n. van Linder

Prima geregeld

Prima geregeld. Scherp geprijsd en de bigbag grind werd snel geleverd. Heb helaas alleen geen email ontvangen de avond voor de levering zoals in de bevestigingsmail stond beschreven. Gelukkig waren we thuis. De chauffeur was vriendelijk en plaaste de zak precies op de aangegeven plek. Zeker aan te bevelen. Onze tuin ligt er nu mooi strak bij door de t mooie grind. Wij zullen zeker opnieuw hier bestellen.

Goedemiddag! Bedankt voor uw tevreden bericht! Ik zie in het systeem dat er op 27/7 's middags een mail over de levering is verstuurd, wellicht is deze in de spambox terecht gekomen. Hoe dan ook veel plezier met uw grind!

31-07-2020 Bram Kockelkoren

Goede snelle service

Afgelopen zaterdag besteld en dinsdagochtend rond de middag kwam de behulpzame chauffeur al de bigbags brengen (regio Venlo) en plaatste de bigbags precies waar wij ze wilden staan. Ziet er netjes uit en de kleur is goed (Grauwacke split 8-16mm), super snelle service en goed product, aanrader!

31-07-2020 Sander

Prima service

De bestelling liep vlot en er was goed contact over het aflevermoment. Toen ik merkte dat ik verkeerd gerekend had en een nabestelling moest doen met spoed, heb ik zeer goede service ervaren.

23-07-2020 Smit

Tevreden

Stenen besteld online deze werden eerder geleverd dan gepland wat er wel voor zorgde dat er niemand thuis was. De chauffeur heeft dit prima opgelost met het lossen. Helaas geen kleine verpakkingen leverbaar (minimale afname klein verpakking is per 10) omdat we niet wat te kort kwamen.

21-07-2020 Echt

Prima service!

Voor onze oprit Morane grind besteld. De volgende dag was de chauffeur keurig op tijd. Het zijn ontzettend mooie steentjes voor een goede prijs. Bedankt voor de prima service!

17-07-2020 Elise Pepping

Breukstenen ice bleu

Netjes geleverd. Grote mooie stenen. Ook te veel kleine stenen erin daar is niet. Het geval om die te gebruiken in steenkorven te klein. Liever allemaal grote .mvgroet

15-07-2020 Maylisca

Prima

Sneller geleverd dan verwacht. Prima schelpen. Goede prijs.

14-07-2020 Karin

Goed geholpen

Top Moranegrind! Blijft goed liggen. Chauffeur heeft het in strepen verdeeld, zover mogelijk. Snelle levering, vriendelijke service aan de telefoon. Een aanrader!

08-07-2020 Annelies de Bakker

Waarderingen 106 tot 120 van 355 in totaal