Klant-waarderingen

Hieronder vindt u de waarderingen die ingevuld zijn door onze klanten. Al onze klant-waarderingen zijn spontaan ingezonden! Wij houden dus geen review-acties, noch bieden wij korting of andere aanbiedingen voor het inzenden van een klant-waardering.

Stuur uw waardering in!

Snel geleverd

Erg tevreden met de snelle levering van een partij borderranden en de goede communicatie. En het maakt mijn tuin nu helemaal af!

28-08-2019 Frits Pilzecker

Snel, goede kwaliteit en goedkoopste online

Ik ben zeer tevreden over de snelle levering, de consistentie van t grind en de prijs. Bij een volgende aankoop kies ik weer voor deze zaak

27-08-2019 Ralph Coenen

Zoals je verwacht

Je verwacht dat de levering snel en correct plaatsvindt. En dat was ook zo.
Prima adres

23-08-2019 Pim Van Leeuwen

Geweldig

Na telefonisch overleg heb ik besteld. Vanwege de vakantie kon het langer gaan duren.

De levering van het morene grind was binnen de aangegeven tijd geleverd. Volgens de website had ik mijn berekening gedaan. Dit klopte exact met wat ik nodig had.

Als ik nog eens grind nodig heb, kom ik weer terug voor super bediening, prijs EN kwaliteit.

23-08-2019 Henk

Zeer te vreden

De bestelde lava steentjes zelfs een dag eerder geleverd dan gedacht. Was zelf niet thuis maar alles is keurig op de oprit gezet.

23-08-2019 Paul Morelisse

ZEER Tevreden!!!!!

Heb de ice blue besteld op dinsdag.. op vrijdag die zelfde week geleverd. nog even telefonisch contact gehad over het transport vanaf de vrachtwagen naar de plek in de voortuin...voor €30 geregeld. De big bac hangende aan de vorken van de kooiaap boven het worteldoek open gesneden, en vandaar uit verdeeld...nog geen kruiwagen nodig gehad.

Zeer maar dan ook zeer tevreden over prijs/ levering/ klantvriendelijkheid.

Kan alleen maar zeggen .....Ga zo door..

Hartelijk dank.

16-08-2019 Kuijpers

Top Service

Nadat het even dreigde mis te gaan met de bestelling hebben ze toch alles super goed en snel afgehandeld en heb ik vanavond rond 7 uur alsnog mijn grind gekregen met heel veel excuses. Ik zou hier zeker nog bestellen een echte aanrader. Toppie

12-08-2019 Ilona

Grind en aflevering

Top, toch wel snel afgeleverd ondanks de vakantie periode. En ook netjes op t erf neergezet.
Grind ontvangen zoals beschreven en de plastic zak is in goede staat zonder gaten of scheuren.

07-08-2019 Bram

Grind levering

Top, hedenmiddag 7/8 netjes afgeleverd op t erf. Grind ontvangen ziet er perfect uit. ***

07-08-2019 Bram

Top!

Bij mijn bestelling (8m3 Ardenner split) gevraagd of dit zo vroeg mogelijk bezorgd kon worden. De dag voor de levering belde de chauffeur dat hij al geladen was en tussen 7 en 7:15 bij ons zou zijn! Tja, als je vraagt om vroeg krijg je vroeg :-)
Netjes geleverd op de afgesproken tijd en de chauffeur deed echt zijn best om de split zo gunstig mogelijk te lossen.
Split zelf is ook niets op aan te merken. Behalve dan dat het een zeer scherpe prijs heeft!

24-07-2019 Roland

Mooie producten.

Vlotte levering en een goede communicatie. En een mooie grote bigbag met Ardenner split.

08-07-2019 Metselbedrijf van der Werf

Onnodige meerkosten bij "moeilijke" levering

Duidelijke bestelling kunnen plaatsen bij deze firma. We werden goed op de hoogte gehouden wat de status was van de levering.
Wij waren genoodzaakt om € 30,- meerkosten te betalen aangezien er een stenentrailer van 18 meter niet in onze straat kon komen. De meerprijs was nodig omdat er een kleinere trailer moest komen met een kooiaap. Bij levering kwam er een traditionele stenenvrachtwagen zonder kooiaap!

Hiervoor heb ik contact opgenomen met de winkel en kreeg ik diverse argumenten te horen die bij onze levering NIET van toepassing zijn.
- De vaste kraan op de vrachtwagen heeft een reikwijdte van 3 tot 4 meter. Onze bigbag grind is 1,5 meter vanaf de vrachtwagen gelost.
- De vrachtwagen kon niet tot de voordeur rijden. Dat is bij ons wel het geval; via mail is ook een foto met bewijs aangeleverd.
Als laatste "excuus" heb ik € 30,- meer moeten betalen omdat de achteras van de vrachtwagen mee stuurde....

Betaal dus geen ONNODIGE EXTRA meerkosten voor levering!!

---- Beste heer Sleutjens,
De levering is aantoonbaar met een aanzienlijk kortere wagen uitgevoerd, in de mail voorafgaand is gesproken over een speciale kortere trailer óf een kooiaap levering, dit is met u besproken als een keuze voor de transporteur. De reden van dit voorstel is is dat wij proberen te voorkomen dat een zak van 1500 kg niet bij uw woning kan komen, dan bent u zeker niet tevreden. Er was een markering gemaakt met stoepkrijt voor de losplaats, op deze locatie is ook gelost, aangetoond door uw eigen foto. Tot onze spijt hebben wij u niet kunnen overtuigen van onze juiste intenties en meegezonden gemaild bewijs. Daar wij voor klanttevredenheid gaan, willen wij u niet laten betalen voor een dienst waarmee u niet tevreden bent, en vergoeden u de € 30,00.

Met vriendelijke groet, het Team van Grind-split.nl

01-07-2019 Mark Sleutjens

Top bedrijf!

Ik heb hier 2 midi bags split gekocht en ben zeer content met de levering! Ze hadden zelf een heftruck erbij want de wagen kon niet in onze straat komen. Dat ze met zo'n heftruck aankwamen was voor mij een zeer prettige verassing. Dit bedrijf krijgt van mij een dikke tien met gouden rand eromheen.

14-06-2019 MIchael Mulder

Snelle levering

Woensdagavond besteld en vrijdag ochtend werd het al geleverd. Er was alleen een verkeerd huisnummer doorgegeven aan de chauffeur. Gelukkig belde hij omdat hij een andere naam op de deur zag staan. Verder zijn we zeer tevreden met de snelle levering en de goede prijs

09-06-2019 Mandy

Uitstekend

Bestelling geplaatst en het werd super snel geleverd. Zouden bericht krijgen wanneer het geleverd zou worden. Is niet gebeurd maar gelukkig waren wij thuis dus maakte dat niet uit. Complimenten aan de chauffeur die het op de gewenste plek heeft neergezet. Zeer tevreden!

28-05-2019 Jeannette

Waarderingen 211 tot 225 van 355 in totaal