Klant-waarderingen

Hieronder vindt u de waarderingen die ingevuld zijn door onze klanten. Al onze klant-waarderingen zijn spontaan ingezonden! Wij houden dus geen review-acties, noch bieden wij korting of andere aanbiedingen voor het inzenden van een klant-waardering.

Stuur uw waardering in!

Levering

Snelle en keurige levering

27-05-2019 Lopik

Snelle en nette levering!

Ik heb een zak van 350 kilo beach pebbles besteld. Deze is keurig zoals gevraagd op een pallet op mijn oprit afgeleverd. Top service!!

27-05-2019 Marion

Prima levering en service

Prima service! Zowel het informeren, bestellen als het leveren.

27-05-2019 Stefan

Levering van split

Net bedrijf komt afspraken na netjes en op tijd Wij zijn zeer tevreden en raden hem aan.

27-05-2019 Annemieke Berg

Netjes geholpen

Snelle levering, vriendelijke klantenservice die met oplossingen komen en mee denken. Dit als er fijn ervaren. vriendelijke chauffeur die netjes van tevoren belde en ook mee dacht.

27-05-2019 Woerlee

Uitstekende levering

Uitstekende ervaringen met de levering van ons grind. Op tijd en goed afgeleverd... En de nalevering van de multi-flex werd keurig afgehandeld. Dank!

23-05-2019 Annette

Stiptheid en vakmanschap

Wij wonen in een hofje en hadden split besteld. De big-bag werd volgens afspraak bezorgd in Harlingen. De chauffeur heeft zijn, 19 meter lange, vrachtwagen langs en tussen alle obstakels door weten te manoeuvreren. Klasse apart. De big-bag is geplaatst op de plaats waar hij geleegd moest worden. Dit scheelde uren kruiwagen werk. Bedankt.

18-05-2019 Lolke schadenberg

Split

Snelle levering en goede kwaliteit. En chauffeur belt voordat het geleverd wordt

14-05-2019 M.

Vakmannen

Graag wil ik chauffeur een compliment geven! Chauffeur heeft hem netjes voor de deur afgeleverd en ben daar blij mee! Zoals ik altijd zeg : een donderse vakman!!!

14-05-2019 Jeffery

Snelle levering en zeer aardige chauffeur

We hebben basalt split antraciet besteld, helaas net wat te weinig. Maar onze eigen schuld. Het bestellen wat erg makkelijk ging via de site, werd ook snel geleverd en de chauffeur ( Poolse afkomst) was zeer netjes en vriendelijk. Werd mooi op de aangegeven plek neergezet. Aanrader , makkelijk bestellen via site en goede service chauffeur en ook nog eens redelijke prijs. Toppie

10-05-2019 Erwin

Tevreden klant

Prijs en kwaliteit van het grind is goed. Blij met de goede en snelle levering.

10-05-2019 Britt

Top service.

Chauffeur belt half uur van te voren zodat je weet dat je goederen worden bezorgd. Daarna locatie doorgegeven aan chauffeur en s'aonds stond alles klaar op onze oprit zoals besproken. Ander voordeel dat ik geen vrij hoefde te vragen van mijn werk.

10-05-2019 Wicher

Prima

Punctueel geleverd tegen prima prijs.

09-05-2019 Erik

Snel en goed geleverd

Helemaal top. Binnen een paar dagen had ik het grind in huis!

09-05-2019 Hennie

Basalt split

Levering snel en op afgesproken tijd, helaas niet op aangegeven plek.
Gebeld over zeer lichtgrijze kleur, terwijl het teven zwart is op plaatje vd site. Kleur verandert na ca 2 mnd is toegezegd, dat is nu nog zeker niet het geval na 2 weken maar komt dus nog volgens hen.

Geachte heer Rob, Dank u voor uw bericht en excuses dat de levering niet op de gewenste plek is geplaatst. M.b.t. de kleur van de Basalt split: deze heeft inderdaad een zeer hardnekkige stoflaag die echt een aantal regenbuien nodig heeft om zijn donkergrijze kleur te verkrijgen. U kunt dit testen door een handvol steentjes stevig af te borstelen met water. Komt de kleur nu na een tijd nog niet naar voren, neemt u dan zeker contact op!

09-05-2019 Rob

Waarderingen 226 tot 240 van 355 in totaal