Klant-waarderingen

Hieronder vindt u de waarderingen die ingevuld zijn door onze klanten. Al onze klant-waarderingen zijn spontaan ingezonden! Wij houden dus geen review-acties, noch bieden wij korting of andere aanbiedingen voor het inzenden van een klant-waardering.

Stuur uw waardering in!

Bedankt voor levering ice-blue split

Zeer tevreden over de hulp bij keuze maken en meedenken over aflevering van bag split en grindplaten. Door chauffeur perfect op de juiste plek gedeponeerd in de vroege ochtend zonder ons te storen.

26-11-2018 H. SLUIJTER

Hartelijk dank

Ik wil dit bedrijf een "warme douche" geven omdat zij zeer correct hebben gehandeld tijdens het leveringsproces van hun spullen. Door toedoen van een externe koeriersdienst , werden de spullen veel te laat en niet goed afgeleverd. Grind-Split zelf heeft steeds verantwoordelijkheid genomen om alles keurig netjes af te handelen. Hartelijk dank daarvoor.

24-10-2018 Petra Melsen

Ardenner split

Ik ben heel tevreden. Ik kwam erachter dat ik de verkeerde maat Ardenner split had besteld. Gebeld en de levering kon nog veranderd worden.Geweldig natuurlijk. Ze kwamen de bigbags afleveren met een kooi-aap.( kan bij ons moeilijk met een vrachtwagen komen) De chauffeur was zo vriendelijk om de bigbag open te snijden boven de bak , waarin het moest komen Dat bespaarde me veel werk, nogmaals bedankt. Ik ben dus heel tevreden!

19-10-2018 Anita de Leeuw

Tevreden over de levering

Wij hebben bij Kranendonk / grind-split.nl los gestort grind besteld. Dat ging in eerste instantie niet vlekkeloos, want de bestelling is omgezet naar big bags, maar in plaats van 8 ton werd er maar 5 ton geleverd. Het positieve is dat er zonder problemen een nalevering werd geregeld. Ook toen bij aflevering bleek dat die nalevering niet het juiste formaat grind was werd dat goed opgepakt en hersteld door de bags om te wisselen. Over de aflevering zelf zijn wij erg positief. De drie chauffeurs krijgen van ons een vet compliment. Ze dachten mee over hoe het grind alsnog los gestort en verspreid kon worden over onze oprijlaan. Top. We kunnen Kranendonk zonder meer aanbevelen.

12-09-2018 Willy en René Steunebrink

zeer tevreden!

Ls.
Ik wil u mededelen dat wij zeer tevreden zijn over de door u geleverde producten.
Alles was correct en conform de afspraak.
Vriendelijke.gr.
Ed Brinkman
Borculo

03-09-2018 Ed Brinkman

Correcte levering!

Geachte heren/dames van Amagard,

Bedankt voor de correcte levering.

Vriendelijke groet,

Marijn Mulders

31-08-2018 Marijn Mulders

Mijn complimenten. Mooi op tijd en verdeeld over het worteldoek (op de millimeter) en gewoon een aardige chauffeur.

Ls.

Vanmorgen vroeg grind afgeleverd door Benny. Mijn complimenten. Mooi op tijd en verdeeld over het worteldoek (op de millimeter) en gewoon een aardige chauffeur.

Top geregeld waarvoor dank.

Gr. Joost

01-08-2018 Joost van Bommel

Ice blue split 16 - 32mm

Perfect, probleemloos en helemaal naar wens gelost

15-07-2018 Ewald sr

Perfect!

Vanmiddag een bigbag grind geleverd door split en grind. Mijn huis ligt op een woonerf, niet makkelijk te bereiken met een grote vrachtwagen. Maar de vriendelijke chauffeur had er geen moeite mee en zette de zak op een perfecte plek neer. Complimenten voor de chauffeur, en voor de geleverde materialen!

06-07-2018 Monique

uitstekende kwaliteit en perfecte bezorging.

De mijnsteen in goede orde ontvangen,uitstekende kwaliteit en perfecte bezorging.

Hartelijk dank en vr. Groeten,

28-06-2018 Klaas Roggen

Super service!

Vriendelijk aan de telefoon, snel geleverd door aardige chauffeurs en mocht er onverhoopt iets niet helemaal goed gaan, wordt dat super opgelost!

04-06-2018 C.Feenstra

Bestelling geleverd.

Vandaag werd geheel volgens planning en verwachting onze bestelling geleverd door een klantvriendelijke en nette chauffeur. Beide bags werden keurig op de gewenste plaats neergezet, wij zijn bijzonder tevreden over de professionele en vlotte service van Grind-split.nl.

23-05-2018 T. Noorloos

Fantastische levering en service

Vrijdag middag het grind en de platen besteld. Toen de bevestiging binnenkwam las ik dat er een oplegger zou komen van 18 mtr. Mijn man is hier meer in thuis en voorspelde dat dit hem niet ging worden in onze straat. Dit was na 17 uur en dus kon ik niet meer bellen. Maandagochtend gebeld maar ook al een bevestiging binnen dat ze eraan kwamen. Volgens Google maps moest het wel gaan lukken met de bochten, aller aardigst en vriendelijk te woord gestaan. Toen ik ophing stond de chauffeur al voor de deur met een "kooiaap" de spullen te lossen. Oftewel, ontzettend snel en vriendelijke mensen. Ik zeg een aanrader! Dank je wel voor de snelle service!!

07-05-2018 Susan

Afwachtend ???

Afgelopen weekend grind besteld. Over de kwaliteit kan ik nog niets zeggen. Wel dat ik het erg vreemd vind dat is toegezegd vandaag/ uiterlijk morgen het grind te ontvangen (dus hulptroepen ingeschakeld) en dat nu ' ineens' niet meer zo zeker is.
Best vervelend. Het is niet iets wat even bij de buren bezorgd kan worden. Dagen thuisblijven is ook geen optie

--------
Geachte mevrouw Anna, We betreuren het zeer dat het u niet duidelijk was wanneer er bezorgd zou worden! Nu hebben we enkel uw voornaam en daarop kunnen we geen order traceren, dus contact opnemen om het door te spreken is niet mogelijk. We kunnen uit uw bericht ook niet helemaal opmaken wat er is gebeurd en wat er onzeker was. Zou u zo vriendelijk willen zijn contact met ons op te nemen, zodat wij u een oplossing kunnen bieden en wíj hier iets van kunnen leren?

03-05-2018 Anna

Prima

Goed telefonische persoonlijk(erg fijn in deze tijden) te woord gestaan en geholpen.
Vriendelijke chauffeur.
netjes binnen tijd vak geleverd dus aan belofte gehouden.
Grit zit in handige zakken waar je het zo uit kunt scheppen.
Mooi dolomiet grit.
Wij waren een leek op dit gebied dus het was voor ons spannend hoe het zou uitvallen en het hoeveelheid.
Dus wij zijn tevreden !! Aanrader

30-04-2018 Chantal

Waarderingen 256 tot 270 van 355 in totaal