Klant-waarderingen

Hieronder vindt u de waarderingen die ingevuld zijn door onze klanten. Al onze klant-waarderingen zijn spontaan ingezonden! Wij houden dus geen review-acties, noch bieden wij korting of andere aanbiedingen voor het inzenden van een klant-waardering.

Stuur uw waardering in!

Grind/split

Super goeie service iedereen aan te raden!
Kwaliteit split geleverd gekregen

09-05-2019 Michael

Geen levering

Zondagavond besteld,donderdag nog niet geleverd.staat duidelijk binnen 3 werkdagen geleverd.ivm vakantie alles moeten annuleren.hele slecht service.

----

Geachte heer Tom, Onze excuses. U heeft besteld in het weekend, dan wordt de opdracht maandag in behandeling genomen. Levering is dan uiterlijk donderdag. Door de drukte is uw levering helaas 1 dag uitgelopen, wat we erg vervelend vinden.

09-05-2019 Tom

Blije klant!

Gister is bij ons grind geleverd en ik wilde jullie even vertellen dat we daar ERG blij mee zijn. Niet alleen met de Nero ebano keien, maar ook zeker met de service. We wonen midden in Amsterdam.Ik werd echter (meermaals overigens) heel behulpzaam te woord gestaan dat dat erg lastig ging worden ivm bezorging. Om het op een bepaalde dag aan te laten komen, wat voor ons noodzakelijk was ivm hulptroepen voor verplaatsing van het grind naar de patio, werd aangeraden een andere soort te kiezen. Bezorging kwam dan op pallets en dat was beter te organiseren voor een bepaalde dag. Uiteindelijk kwam het op de geplande dag en is het prachtig! Veel dank voor de behulpzame adviezen en hulp met de bestelling!!

09-05-2019 Linde

TOP!

Snelle vlotte verzorgde levering!

04-05-2019 Hans

Prima!

Top. Bedankt voor snelle levering en complimenten voor de schauffeur.

01-05-2019 Arunas

vlotte bestelling en levering

Vlugge service. Supercontente klant.
bedankt

26-04-2019 vanderhaeghe fanny

Helemaal niets op aan te merken.

Op tijd, compleet, op de goede plek gezet, precies gekregen wat in de webshop in de ‘etalege’ staat....
Waarom werkt niet iedere webwinkel op deze manier?

Thx! Voor de service!

26-04-2019 Frank

Perfect 2x bigbag split ice bleu.

Complimenten voor de snelle correcte levering ondanks de paasdagen.
Goede producten voor een goede prijs.
En ook complimenten voor de driver met zijn grote truck op het woonerf, vakman.
Fijn bedrijf om zaken mee te doen echt een aanrader.

24-04-2019 Herman Wijtmans

Wat een service

Ik ben heel content over de snelle en zorgvuldige levering. Wij lagen nog te slapen en waren ons niet bewust dat de zending vandaag zou komen. Alsof ik het had afgesproken met de vervoerder heeft ie het precies op de plek gezet waar ik het wilde hebben. Echt super goed! Bedankt en complimenten voor u en de vervoerder!

16-04-2019 Julia Koppejan

Tevreden

Ik wil jullie bedanken voor de inzet van gisteren. Vanmorgen is netjes het grind geleverd door de vervoerder.

16-04-2019 Remco Kooijmans

Super!

Alles naar wens verlopen. Perfecte service . Mooi grind. Ik was heel tevreden van begin tot aflevering . Steeds heel vriendelijke behandeling. Geef het door.

16-04-2019 Thea van Tiel

Niet thuis - toch perfecte levering

2 x 1.100kg geleverd terwijl wij niet thuis waren. A4 met notities op deur gehangen en op locatie van plaatsen. Perfecte bezorging, prima communicatie.

15-04-2019 Zeddam

geweldig

De levering gisteren werkte geweldig. Het lossen met de heftruck ging heel goed.

12-04-2019 Romain Schoder-Lemogne

Meer dan tevreden!

De bestelling is vandaag in goede orde ontvangen, levering was uitstekend verzorgd binnen de opgegeven tijdsperiode. Chauffeur heeft het keurig afgeleverd en de Kwaliteit was volgens verwachting, we zijn meer dan tevreden.

Met vriendelijke groeten
Slochteren

03-04-2019 F.Nieborg

Levering van beach pebbles zwart

Overeengekomen levering op donderdag(2 dagen), via mail prima gecommuniceerd dat dit niet ging lukken. kan ik ook wel begrijpen voor n levering helemaal in Maastricht. vrijdagmorgen om kwart voor 7 stond de chauffeur dan ook wel lekker vroeg voor de deur. wat n vriendelijke man die wel te verstaan om 4 uur vertrokken was en de big bags netjes op de aangewezen plaats deed neer zetten. Kortom zeer tevreden en inderdaad de voordeligste die ik kon vinden. Chapeau dames en heren en bedankt voor de goede service.

21-12-2018 Ronald Custers

Waarderingen 241 tot 255 van 355 in totaal