Klant-waarderingen

Hieronder vindt u de waarderingen die ingevuld zijn door onze klanten. Al onze klant-waarderingen zijn spontaan ingezonden! Wij houden dus geen review-acties, noch bieden wij korting of andere aanbiedingen voor het inzenden van een klant-waardering.

Stuur uw waardering in!

goede service!

Graag wil ik van de gelegenheid gebruik maken u hartelijk te bedanken voor de goede service! Mijn dank,

29-06-2015 Alie de Wal

Drie bigbags ardennersplit snel en netjes geleverd

We hebben 3 kuub ardennersplit besteld in de kleinste maat (8-16mm) op vrijdag en op zondag (!) kregen we de melding dat het op maandag geleverd zou worden tussen 12 en 18 uur. De vrachtwagen kon de straat niet in (we hadden vooraf foto's laten zien met de situatie), maar een kooiaap achterop de vrachtwagen heeft alle zakken netjes op de oprit geplaatst, zodat we niet zover hoefden te kruien.

Kortom: top service en dat voor (voor zover wij konden ontdekken) de laagste prijs op internet. Ik kan niks aanwijzen wat voor verbetering vatbaar is, ga zo door!

17-06-2015 René G

Perfect geleverd

30 kuub splint grind op de juiste tijd en de juiste plek geleverd, mede door de attente medewerker die me belde, de woonsituatie op Streetview beoordeelde, een juiste vrachtwagen uitkoos ( dubbel container type ) en regelde dat vervoersbedrijf op gewenste dag leverde: om 07.10, 10 minuten nadat andere vervoerder grindplaten en worteldoek had afgeleverd. Perfect. Dit bedrijf beveel ik van harte aan!

14-06-2015 Bert Gerritsen

We willen jullie graag complimenteren voor de snelle en vriendelijke afhandeling van onze opdracht. Wij zijn dik tevreden!

We willen jullie graag complimenteren voor de snelle en vriendelijke afhandeling van onze opdracht.
Ook het bij ons thuis afleveren van de schelpen is keurig over de haag heen gebeurd op de plek die wij in gedachten hadden, terwijl wij er niet bij aanwezig waren.
Fijn zo!

Hartelijk dank daarvoor.
Vriendelijke groeten,

Anja Veldsink

01-06-2015 Anja Veldsink

Compliment

Hallo,
wij willen even een compliment geven!

De chauffeur heeft wat extra moeite gedaan zodat het werk voor ons makkelijker is .< br /> Super een chauffeur die meedenkt en dingen gewoon aanbiedt.

MVG Claudia Overbeeke

11-05-2015 Claudia Overbeeke

Super

Bestellen > binnen beloofde levertijd > bellen hoe laat ze er zijn > betalen en klaar!
Altijd hier bestellen zou t zo weer doen!

01-05-2015 Margie

Snelle en correcte levering

Team grind-split,

Hartelijk dank voor de snelle en correcte levering van de schelpen.

01-05-2015 Jowie Sijberden

grintlevering

Zaterdag besteld ''vanmorgen om 0700 was de chauffeur er, super service en snel, super aardige chauffer,complimenten aan t bedrijf,,groetjes danielle

21-04-2015 danielle eijkemans

Alles in a split second

Heel vriendelijke website, duidelijk en alle informatie eenvoudig te vinden.
Telefonische hulp voor zaken waar je niet deskundig in bent. Voor alles heeft men een oplossing en direct. Zo besteld en binnen 48 uur afgeleverd, precies op de plek die je wil.
Heel erg bedankt. Kan het bedrijf van harte aanbevelen.

01-04-2015 Stanley

Zeer tevreden

Ik heb hier Safari Split besteld, ik heb geen betere prijs gevonden dan bij Grind-Split.nl. De service en afhandeling zijn goed. De zakken zijn neergezet waar ik ze wou hebben, de levering was -zoals eerder toegezegd- binnen vijf werkdagen (maandag besteld, vrijdagochtend geleverd).

Reactie van Grind-split.nl:

Hartelijk dank voor uw positieve bericht! Nu verkopen wij geen Safari split, maar wellicht bedoelde u Mediterranee split of Cappuccino split. Wat betreft de levertermijn, tot voor kort was dit 5 werkdagen, maar sinds enkele weken hebben wij onze standaard levertermijn verkort naar 3 werkdagen! Dit even ter info.

27-03-2015 Irene

Bedankt!

Alles is goed ontvangen! Bedankt! Laar

26-03-2015 Albert en Geertje

Erik Siemonsma

Bedankt voor de correcte levering.

20-03-2015 Correcte levering.

Snelle en correcte afhandeling

Bedankt voor de snelle en correcte afhandeling.

18-03-2015 A.Huygen

Zeer tevreden over Canadian Slate

Zeer tevreden over de geleverde Canadian Slate kleur groen (geleverd in big bags). Alles ligt al mooi in de tuin en het is fantastisch materiaal. Ook een compliment voor de chauffeur die een en ander netjes, zorgvuldig en correct afleverde. Dat mag ook wel eens gezegd worden.

Nogmaals mijn dank.

Groet, Nard Fanchamps

19-02-2015 Nard

Snelle en praktische levering

's Avonds besteld en binnen 48u geleverd en zonder moeilijk doen op de locatie die ik had aangegeven. Niks op aan te merken!

01-11-2014 Gerrie

Waarderingen 331 tot 345 van 355 in totaal