Klant-waarderingen

Hieronder vindt u de waarderingen die ingevuld zijn door onze klanten. Al onze klant-waarderingen zijn spontaan ingezonden! Wij houden dus geen review-acties, noch bieden wij korting of andere aanbiedingen voor het inzenden van een klant-waardering.

Stuur uw waardering in!

klacht levering en volledig naar mijn wens rechtgezet

10T canadian 30/60 split besteld in big bags om alles gemakkelijk op zijn plaats te krijgen.
er werd echter met een camion-heftruck geleverd i.p.v. camionkraan. na contact hierover werd dit volledig naar mijn wens rechtgezet.
bedankt

10-11-2016 peeters jos

vriendelijke chauffeur, alles ok

Goedemorgen,

Order is inmiddels afgeleverd; vriendelijke chauffeur, alles ok, bedankt.
Met vriendelijke groet,

02-11-2016 Bert van der Haar

Superservice!

Op basis van de site dacht ik de goede kiezels te hebben gekozen die qua kleur en formaat bij de bestaande oprit van ons nieuwe huis leken te passen. In werkelijkheid bleek het boerengrind toch een stukje geler en qua formaat groter te zijn dan wat ik al had liggen. Nadat ik Grind-Split heb gevraagd de big back om te ruilen voor de juiste kleur en formaat kiezels (obv een foto van het ouden grind) met het voorstel zelf voor de nieuwe transportkosten en eventuele meerkosten op te draaien, kreeg ik een geweldig antwoord terug. Zowel het nieuwe transport als het omruilen viel in de categorie: kan gebeuren, we ruilen het kosteloos voor u om. Binnen enkele werkdagen had ik de juiste kiezels voor mijn parkeerplaats!

31-10-2016 Koen Thuis

100% top!

beste Kranenedonck, onze dank voor de prima levering..100% top! met vr. groet

21-09-2016 Frans Jansen te Landgraaf

Het ziet er keurig netjes uit!

geachte heer, mevrouw, ik heb de order in goede orde ontvangen. Het ziet er keurig netjes uit! Bedankt voor de genomen moeite! Fijn weekend! Hartelijke groet, Paul Zijlstra

12-09-2016 Paul Zijlstra

Complimenten voor de levering

Ik wil graag mijn complimenten overbrengen voor de door u geleverde order. De split was zoals we gehoopt hadden en de service van het kantoor uitstekend. De chauffeur dacht ter plekke met ons mee en was zeer behendig met zijn voertuig. Het gevolg was dat er bijna geen steentjes op het wegdek terecht kwamen. Dit scheelde ons een hoop werk.

Hartelijk dank!

Met vriendelijke groet,

07-09-2016 Avalon de Bruijn

Top!

Voor een fractie van de verkoopprijs van Gamma 1 big bag ice blue split en 1 minibag grind besteld op zondag ... dinsdag om 15.00u was er een vrolijke vrachtwagenchauffeur die het netjes op mijn voorkeursplekje afleverde!

31-08-2016 L. Huiting

Duidelijk en goede service, helaas de verkeerde rol worteldoek

We hebben 22ton arderner split besteld en 210m2 worteldoek.
Duidelijk en goede service helaas was de 105m2 geleverd. Het grind werd maandag middag geleverd en het worteldoek 's ochtends gelegd. U raad het al' te weinig worteldoek. Telefonisch contact gehad besloten zelf voor worteldoek te zorgen. Verschil van de onkosten zouden ze overmaken. Helaas hebben we meer onkosten gemaakt dan als men meteen goed hadden geleverd.
Maar we zijn uiterste tevreden over de kwaliteit van het arderner split.
MVG Ronny Goldewijk

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Geachte heer Goldewijk,
Wij hebben inderdaad telefonisch contact met u gehad na de verkeerde levering van het worteldoek. Nogmaals onze excuses voor het ongemak. Per telefoon is met u besproken dat u zelf voor het worteldoek zou zorgen en dat dit voor u geen probleem was. Wij hebben daarbij niet begrepen van u dat u andere onkosten heeft gemaakt. Daar hadden wij op dat moment uiteraard graag nog naar gekeken voor u.
Wij wensen u veel gebruiksplezier van uw split!

02-08-2016 Ronny Goldewijk

kwaliteit, communicatie, gemaakte afspraken, en een fantastische bezorging.

Geachte Team,

Helaas was ik gisteren niet persoonlijk aanwezig maar wil toch via deze weg even mijn bedank aan u door geven.

Ik heb de ware dan ook gisteren gekregen en moet met volle tevredenheid melden dan alles echt goed is.

Ik kan dan ook uw firma en uw team toch echt verder aanbevelen aan kwaliteit, communicatie, gemaakte afspraken, en een fantastische bezorging.

Hier vanuit Bovenkarspel wil ik dan ook alle die hier aan geholpen hebben een groot bedank uit brengen omdat u als firma boven alle uitspringt en zeker aan te bevelen is voor toekomstige aankopen.

Ik zal uw firma dan ook zeer positief neerzetten bij alle die hier naar vragen.

Met vriendelijke Groet.

07-07-2016 Eric Neuvel

Goede service voor een lage prijs

Goedkoper dan bij grind-split kon ik het niet vinden.
Op maandag bestelt en de volgende dag bezorgd. Transportkosten van grind-split zijn t.o.v. overige en zelfs lokale leverancier laag.
Verder een goede service, vanaf het bestellen t/m het afleveren.
Zeer tevreden over het gekozen product.

06-07-2016 Wilfred Overbeeke

Snelle service, matig mijnsplit

Vorige week 11-6-2016 op deze site rood mijnsplit besteld. Zeer snelle reactie en snelle levering.
Klantenservice heeft echter geen contact opgenomen met chauffeur van de levering. Ik had aangegeven dat ik niet thuis zou zijn en dat de woning moeilijk te bereiken was met een vrachtwagen. Uiteindelijk een boze vrachtwagenchauffeur aan de telefoon gehad dat hij niet wist hoe hij nu verder moest. Na veel vijven en zessen door de telefoon heeft de chauffeur de bigbags met de kooiaap op de oprit gezet.
Het rode mijnsplit bevatte heel veel klei en andere rommel als takjes ect. Hierdoor een groot gedeelte van het split moeten spoelen. Na het spoelen was het mijnsplit mooi van kleur.

----

Geachte heer Huijben,
Allereerst bedankt voor uw bericht en onze excuses dat het niet helemaal vlekkeloos is gelopen met de levering en het product. Zoals telefonisch met u besproken nemen wij uw voorval op met onze transporteur om te zorgen dat de chauffeur altijd goed op de hoogte is van eventuele bijzonderheden bij een levering.
Wat betreft de Mijnsplit, wij staan achter onze kwaliteit en veel klei en rommel mogen onze producten zeker niet bevatten. Als een product onverhoopt niet voldoet, komen wij deze graag omruilen. U heeft telefonisch aangegeven dat dit niet nodig is, wij danken u in ieder geval hartelijk voor uw medewerking en moeite en wensen u veel gebruiksplezier van de Mijnsplit!

20-06-2016 Wouter Huijben

Levering yellow sun split

De bestelling is vorige week vrijdag afgeleverd, waarvoor dank! (Prima chauffeur trouwens, jee wat kan die man laveren met zo'n lange vrachtwagen in een nieuwbouwwijk!!) De bestelling ligt inmiddels in de tuin en het ziet er prachtig uit!

Met vriendelijke groet,

Monica Agaatsz

20-06-2016 Monica

Goede levering Moräne grind

Goedendag,

Ik wil jullie bedanken voor de levering.

Met vriendelijke groeten,

Vincent Jansen

16-06-2016 Vincent Jansen

superservice

Super geregeld,vrijdagavond besteld en woensdagochtend keurig afgeleverd op de afgesproken plaats!
Kunnen menig "tuincentra"een voorbeeld aan nemen,ook qua bezorgkosten.
In één woord:super.

08-06-2016 A van der Hoek

Service en meedenken

Poosje geleden twee big bags met Ardenner split besteld. Op ons verzoek zijn de big bags tijdens onze afwezigheid keurig door de chauffeur op de afgesproken plaats over de poort op de oprit geplaatst. Perfect!
Omdat er nog meer benodigd was is met de chauffeur en het bedrijfskantoor van Kranendonk gesproken over de situatie ter plekke en welke vrachtwagen het beste ingezet zou kunnen worden. 15 Ton los gestort Ardenner split besteld.
Op de avond, voor de dag dat het geleverd zou worden, zijn we door de chauffeur gebeld over het tijdstip dat hij zou arriveren.Hij belde ons 's avonds op omdat hij vroeg in de ochtend zou komen bezorgen en hij ons niet telefonisch een half uur van te voren wakker wilde bellen (dank van mijn vrouw voor deze actie :) ) . De volgende ochtend stond de chauffeur keurig op het afgesproken tijdstip voor de deur. Hij bezorgde niet alleen maar dacht ook mee over hoe we lading zo dicht mogelijk op de plek van bestemming konden krijgen. Complimenten voor de chauffeur voor zijn klantvriendelijkheid, het meedenken en zijn ervaring.
Volgende keer weer net zo!

03-06-2016 René Haanraads

Waarderingen 301 tot 315 van 355 in totaal