Klant-waarderingen

Hieronder vindt u de waarderingen die ingevuld zijn door onze klanten. Al onze klant-waarderingen zijn spontaan ingezonden! Wij houden dus geen review-acties, noch bieden wij korting of andere aanbiedingen voor het inzenden van een klant-waardering.

Stuur uw waardering in!

Geweldige service en scherpe prijzen

Wij hadden op zeer korte termijn een aanzienlijke hoeveelheid grind nodig (als loodgieter kun je je blijkbaar nogal vergissen in de hoeveelheid grind die nodig is voor een oprit), na wat zoeken kwam ik bij grind-split.nl uit. Drie big bags besteld en die zijn de volgende dag geleverd. Zeer vriendelijke chauffeur ook. Ik ben zeer te spreken over de goede service en scherpe prijzen en zou anderen zeker aanraden hier te bestellen.

26-06-2017 Wesley Klopstra

super service

Dankuwel voor de snelle levering en super service.
Ook voor de betreffende chauffeur.
Fijn weekend

10-06-2017 John Kelly fredriksz

Top

Super service, van order tot aan belletje transportbedrijf, uur van te voren, plus alle mail van wanneer grind komt, scherpe prijs, zekers voor herhaling vatbaar, top!!!!

25-05-2017 Frans degenkamp

Levering Baltic blend

Bedankt voor de snelle levering

24-05-2017 Mevr. van den Brink

Super snel, grote pluim! Het grind is prachtig, en de prijs/kwaliteit prima in orde.

Zou dit bedrijf aan een ieder aanraden voor tuin benodigdheden.
Heb Cappuccino grind besteld en dit werd binnen 2 werkdagen al geleverd :O
Zo snel dat wij beide niet thuis waren, we werden echter netjes opgebeld om te melden dat ze onderweg waren.
Verzocht het grind in een parkeervak te plaatsen, en bij thuiskomst was alles super netjes zoals afgesproken afgeleverd.
Grote pluim! Het grind is prachtig, en de prijs/kwaliteit prima in orde.

11-05-2017 Jesper Algra

Prima!

Snelle levering,binnen 3 dagen volgens afspraak. Voor de midi bag hoefde ik niet thuis te blijven. Heldere website en heb na prijs vergelijken gezien dat dit ook nog eens de goedkoopste is.

03-05-2017 Ferdinand

Perfecte en correcte levering

Op koningsdag materiaal besteld(donderdag) de maandagochtend! al thuis op de aangegeven plek perfect geleverd!
Super tevreden!

02-05-2017 van Hierden

Gewoon Goed!

Via de website spilt besteld, ging makkelijk en snel. Het transport was super, de Biggbag werd netjes door de chauffeur over de schutting gehesen.

Kortom: gewoon goed!

20-04-2017 Zwoferink

Correcte afhandeling en vriendelijke chauffeur

Zonet belde mijn vrouw dat het grind in Apeldoorn al is geleverd (zelf was ik in Amsterdam) Was wel even schrikken zo vroeg om 7.00 uur, want vorige keer was het om 9.20 uur maar we waren deze keer de eerste. De chauffeur was heel erg vriendelijk en heeft alles keurig op gewenste plek geplaatst. Complimenten!

12-04-2017 Len

Super!

Super geleverd!!!

Bedankt!

Mvg

10-04-2017 Tessa Lubbers

Nero Ebano grind

Na een zeer zorgvuldig bestel- en leveringstraject. Bleek de nero ebano eerder lichtgrijs dan het beloofde zwart/antraciet. In het klachttraject bleek dit adres niet thuis te geven op geen enkele wijze. Zeer teleurstellend en weinig klantvriendelijk. Een dikke onvoldoende

-----------------------------
Geachte heer/mevrouw van Belzen, Zoals ook besproken eerder aan de telefoon vinden wij het erg vervelend dat u niet tevreden bent over het geleverde product. U gaf aan een glanzende zwarte steen te verwachten, hierbij hebben wij verwezen naar de foto's op de webshop en u nog monsters gestuurd ter check of het juiste product was geleverd. Onze producten zijn natuurproducten en hebben geen glansbehandeling gehad. De kleur van de nero ebano grind is donkergrijs in droge toestand en vrijwel zwart in natte toestand, dit staat ook zo bij het product vermeld. Daar wij het vervelend vonden dat u niet tevreden was hebben wij u aangeboden het product gratis retour te nemen en het aankoopbedrag aan u retour te storten. Daar u de producten al wel verwerkt had in uw tuin, wenste u hier niet op in te gaan. Al met al hebben wij uw klacht wel degelijk direct in behandeling genomen en u een oplossing geboden. Wenst u alsnog van de retourneming gebruik te maken, dan horen we dit graag.
Team Grind-split.nl.

06-04-2017 d. van belzen

levering basaltsplit

Geachte heer, mevrouw,
Vandaag is mijn bestelling van 1000 kg basaltsplit afgeleverd. Mooi op tijd en precies wat ik verwachtte. Ik heb het meteen op zijn plek aangebracht en ook de hoeveelheid klopt.
De begeleiding en informatie per mail vanaf het moment van bestelling tot aan de levering was heel prettig, zo weet je precies waar je aan toe bent. Kortom: ik ben zeer tevreden over de levering en wil u daarvoor bedanken.
Met vriendelijke groet,
J. Boersma
Goutum

30-03-2017 J. Boersma

Ik ben heel tevreden

Beste, Bedankt voor de super vlotte bestelling en communicatie , Vriendelijke groeten,

07-02-2017 Kristien Vael

TIjdige bezorging door meedenkende chauffeur

Complimenten voor de meedenkende chauffeur die ons, door wat extra tijd uit te trekken voor het verspreiden van de grind mmb de kooiaap, veel werk heeft bespaard.
Naast betalen via creditcard in de webshop en een goede prijs dus ook een goede service.

13-12-2016 Stefan

Top chauffeur! Keurig gelost waar ik ze wilde hebben en kreeg nog advies ook over het verwerken van het grind !!

Goedemorgen,

Er is vanochtend bij mij thuis grind afgeleverd door een Top chauffeur!
Heeft van tevoren overleg gepleegd,was ruim op tijd,heeft de bigbags keurig gelost waar ik ze wilde hebben en kreeg nog advies ook over het verwerken van het grind !!
Ook beschikt deze chauffeur over een goede stuurmanskunst,was niet veel ruimte bij mij in de straat maar was geen probleem !!
Bedankt voor de snelle service,TOP !!
Gr.Perry Staats.
Lage Zwaluwe.

11-11-2016 Peter Staats

Waarderingen 286 tot 300 van 355 in totaal