Klant-waarderingen

Hieronder vindt u de waarderingen die ingevuld zijn door onze klanten. Al onze klant-waarderingen zijn spontaan ingezonden! Wij houden dus geen review-acties, noch bieden wij korting of andere aanbiedingen voor het inzenden van een klant-waardering.

Stuur uw waardering in!

zeer tevreden

Bedankt voor de goede service, alles is zeer tevreden verlopen en afgehandeld.

Nogmaals super bedankt,

Mvg. Peter Kerst.

04-05-2016 Peter Kerst

Splitplaten en basalt, top kwaliteit en super service. Echt een klantvriendelijk topbedrijf

Wij hadden 400 m2 splitplaten en 20 big bags basalt besteld.
In prima overleg via de mail en telefoon de splitplaten eerst laten afleveren en het split op afroep.
De splitplaten zijn van erg goede kwaliteit en het leggen ervan was een makkie. Het split werd ook super snel volgens afspraak geleverd.
Echt een klantvriendelijk topbedrijf en daarmee een verademing tussen andere internet bedrijfen.
Wij zijn super tevreden, bedankt..

03-05-2016 Frank en Karin van Saaze

35 ton boerengrind

De 35 ton boerengrind is van uitstekende kwaliteit: d.w.z. helemaal schoon en zonder zandresten. Prachtig grind voor een goede verwerking. Wegens een bocht in de oprit is gekozen voor een kip-combinatie i.p.v. een wagen van 16 meter. De chauffeur heeft vakkundig gelost op de gewenste plek zonder schade. Vakman.
De afhandeling door Kranendonk was snel en prettig, soms nog even een telefoontje en mail voor informatie gekregen van hen. Volgende keer weet ik waar moet bestellen. Dank. Prima.

29-04-2016 Timmerman in Vierhouten

Goed geholpen, keurig afgeleverd!

Wij wonen in een binnenstad met weinig ruimte. Samen overleg gehad en besloten dat de levering prima plaats kon vinden. De meer dan uitstekende chauffeur had weinig werk om bij ons achter te komen. Veel bekijks van buurtgenoten met zo'n grote vrachtwagen! Bedankt voor de service! Oooh ja en jullie zijn verreweg de voordeligste.

22-04-2016 Ronnie Koop

correcte en vlotte levering

Goede middag,

Hartelijk dank voor de correcte en vlotte levering.

Goed weekend, Wiebe

18-04-2016 Wiebe Visser

dik compliment

Willen jullie de chauffeur een dik compliment geven voor het meedenken en de wijze van lossen

Groet

Henk van Geresteyn

16-04-2016 Henk van Geresteyn

Goed geregeld

Binnen twee de twee bags in huis. Op afgesproken tijd. Chauffeur heeft met kraan de bags meteen in de tuin geplaatst, prima geregeld

14-04-2016 Reinold

Precies zoals op het plaatje!

Deze week Canadian Slate ontvangen. Het voelt altijd als een gok als je iets besteld vanaf een plaatje. De verwachtingen komen helemaal overeen! Een goede site, snelle beantwoording van vragen en een keurige aflevering! Een aanrader.

09-04-2016 Bennema

Top kwaliteit en levering

Zondag 31 januari 2016 castlegrind besteld. Tot onze verbazing werd het dinsdag 2 februari afgeleverd door de chauffeur om 08:00 s'morgens. In overleg heeft hij de 4 zakken geplaatst waar wij ze wilden hebben top. Vriendelijke chauffeur en overleg mogelijk. Het castlegrind ziet er goed uit en het resultaat is fantastisch. Bedankt voor de goede en snelle levering.

06-02-2016 Ria Leusink-Markhorst

Voortreffelijke service

Bij deze wil ik u hartelijk bedanken voor de voortreffelijke service van uw bedrijf. Wij hebben de order 12-11-15 geplaatst en hoopten dat deze misschien vandaag, 13-11-15, nog aan zou komen. Tot onze verrassing stonden er vanochtend al 2 bigbags bij ons op de stoep precies op de juiste locatie. Daar wij niet verwacht hadden dat er al zo vroeg geleverd zou worden hebben wij de chauffeur helaas gemist, maar zoals gezegd was alles netjes afgeleverd. Daarom vonden wij het terecht om onze dank voor de snelle en goede service te laten blijken.

Bedankt!

13-11-2015 Remco Nuiten

Alles prima in orde

Alles prima in orde; goede communicatie, levering keurig op tijd, grind mooi. Goede ervaring, bedankt. groeten,

23-10-2015 Karin Zondervan

ardennersplit

zeer te vreden over de levering van de ardennersplit geheel volgens afspraak ik kan het iedereen aanbevelen en zal mijn best doen zeker reclame te maken bedankt daarvoor gr ad de goeij eindhoven

15-10-2015 ad de goeij

Top Service!

Gewelding service, big bag wordt precies daar gedropt waar je aangeeft dit te willen hebben wanneer je niet thuis bent. Levertijd, geweldig, dinsdag besteld en donderdag binnen. Bij een levertijd van 3 werkdagen!

Goed bezig Kranendonk, zeker aan te bevelen aan mijn omgeving!

23-07-2015 Weijenborg

snel, duidelijk, vriendelijk en goedkoop!

Ik bestelde maandag nacht een bigbag yellow sun. De levertijd bedraagt 2 tot 3 werkdagen. Aangezien ik snachts bestelde, telt dinsdag pas als eerste dag. Dinsdagavond ontving ik een mailtje dat ze de volgende dag al zouden leveren tussen 7 en 12. Om 9 uur was de vriendelijke!! chauffeur hier. Met zijn mooie ge-airbrushte truck. Hij belde tevens netjes aan om te vragen waar de zak gelost mocht worden erg netjes!

Kortom snel service en een vriendelijke chauffeur.
Ook goede prijzen, na een lange zoektocht bleek dit ook de goedkoopste te zijn.
TOP!!

23-07-2015 Dhr. ijsvogel

excellente service

Wij hadden per ongeluk de verkeerde maat split besteld. Kranendonk maakte daar geen probleem van omdat zij ''alleen maar tevreden klanten willen''. Tevreden zijn we zeker! Binnen een paar dagen werd de minibag omgeruild. Wat een service. Dank Kranendonk!

02-07-2015 Gugten

Waarderingen 316 tot 330 van 355 in totaal