Baskisch rode keien (rond)

1. Kies het formaat:
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking. Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Zorgeloze professionele levering, snel aan de slag!Meer dan 17 jaar ervaring, meer dan 250.000 tevreden klanten Snel en veilig betalen met o.a. IDEAL, Creditcard
of achteraf met Klarna

Productbeschrijving

Wat zijn Baskisch rode keien?

Wilt u graag iets bijzonders in uw siertuin of steenschutting/-korf om kleur mee te creëren? Dan kunnen we u de Baskisch rode keien aanraden. Dit is een marmersoort met een unieke zachtrode kleur en prachtige sierlijke aders in de steen. De zacht rode kleur in combinatie met het marmer zorgt voor een luxe en stijlvolle uitstraling. Zoekt u eenzelfde kleur steen maar dan wat grover? Bekijkt u dan van deze zelfde steensoort de hoekige variant: Baskisch rode breuksteen.

Baskisch rode keien aanlegtips

De keien voegen een mooi, warm kleurelement toe aan uw tuin en zijn bijvoorbeeld bijzonder aan te bevelen in combinatie met grijze tegels / meubilair etc, of juist met creme tinten. Op die manier voegt u op een subtiele wijze wat kleur toe aan uw moderne tuin. Ook mooi in combinatie met veel planten, bloemen en andere warme tinten. Op die manier onstaat een prachtig Zuid-Europees geheel. Ook in andere tuinstijlen te gebruiken natuurlijk. De Baskisch rode keien in een notendop:

  • Unieke zachtrode kleur
  • Sierlijke aders in de steen
  • Warme uitstraling

Baskisch rode keien bestellen

U bestelt de Baskisch rood keien voordelig online in voorverpakte zakken, van klein tot groot!

Meest bestelde verpakking Baskisch rode keien

Bigbag Baskisch rode keien.

10% combikorting

Soortelijk gewicht± 1500KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Indien u korven gaat vullen:  Bestel altijd zo'n 20% meer dan u theoretisch berekent om de korven mooi te kunnen afvullen!
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Levertermijn & Bezorgkosten t/m 999kg (bezorgkosten zijn per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€50) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€80 per bestelling)
Levertermijn & bezorgkosten bags vanaf 1000kg, grindplaten en losgestort (bezorgkosten zijn per bestelling)• Binnen 3 werkdagen (€60) OF binnen 2 werkdagen/op een door u gekozen werkdag (€80). Bestellingen vanaf €1250 worden gratis bezorgd (binnen 3 werkdagen)!
• Losgestort: Binnen 2 werkdagen (gratis bezorging!), leverdag in overleg
Levermethode• Bags 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Bags vanaf 1000kg en grindmatten: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetaalmogelijkhedenVooraf per bank, met iDEAL, Creditcard, Paypal of achteraf met Klarna. Alle prijzen zijn incl. BTW.

Vergelijkbare producten

  1. Keuze uit 2 formaten en 7 verpakkingen

Video's over de levering