Baskisch rode breuksteen

1. Kies het formaat:
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking. Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Zorgeloze professionele levering, snel aan de slag!Meer dan 17 jaar ervaring, meer dan 250.000 tevreden klanten Snel en veilig betalen met o.a. IDEAL, Creditcard
of achteraf met Klarna

Productbeschrijving

Wat is Baskisch rode breuksteen?

Een prachtige grove steen met een unieke zachtrode kleur. De steensoort is marmer en dit geeft de steen een zeer stijlvolle en luxe uitstraling. Bovendien heeft de Baskisch rode breuksteen fraaie witte aders. Het is een breuksteen en dus zijn de randen grof en heeft de steen een wat ruige touch. Deze combinatie tussen stijlvol en ruig maakt de steen uniek. Wilt u deze steen in een wat sierlijkere vorm, zie dan de Baskisch rode keien.

Baskisch rode breuksteen aanlegtips

De Baskisch rood breuksteen past vrijwel in alle soorten tuin, of het nu een klassieke tuin met bestrating is of een moderne tuin. Denk bij een moderne tuin bijvoorbeeld aan de combinatie met grijze tegels. Met de Baskisch rode breukstenen voegt u op subtiele wijze wat kleur toe aan de tuin. U kunt dit doen door de breukstenen als bodembedekker te gebruiken in (een gedeelte van) de tuin. Daarnaast zijn de breukstenen ook uitermate geschikt voor steenkorven. U kunt met steenkorven en deze breuksteen een warme 'muur' creëren. Vanzelfsprekend is de Baskisch rode breuksteen vanwege deze warme kleur een absolute aanrader wanneer u een Mediterrane tuin aan wilt leggen.
Voordelen van Baskisch rode Breuksteen:

  • Unieke rode kleur
  • Zowel geschikt als losse sierbrokken als voor korven
  • Prachtige witte aders

Baskisch rode breuksteen bestellen

De Baskisch rode breuksteen is altijd vanuit eigen voorraad leverbaar. We leveren zowel bags als losgestorte Baskisch rode breuksteen

Veel bestelde verpakking Baskisch rode breuksteen

Bigbag Baskisch rode breuksteen

10% combikorting

Soortelijk gewicht± 1500KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Indien u korven gaat vullen:  Bestel altijd zo'n 20% meer dan u theoretisch berekent om de korven mooi te kunnen afvullen!
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Levertermijn & Bezorgkosten t/m 999kg (bezorgkosten zijn per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€50) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€80 per bestelling)
Levertermijn & bezorgkosten bags vanaf 1000kg, grindplaten en losgestort (bezorgkosten zijn per bestelling)• Binnen 3 werkdagen (€60) OF binnen 2 werkdagen/op een door u gekozen werkdag (€80). Bestellingen vanaf €1250 worden gratis bezorgd (binnen 3 werkdagen)!
• Losgestort: Binnen 2 werkdagen (gratis bezorging!), leverdag in overleg
Levermethode• Bags 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Bags vanaf 1000kg en grindmatten: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetaalmogelijkhedenVooraf per bank, met iDEAL, Creditcard, Paypal of achteraf met Klarna. Alle prijzen zijn incl. BTW.

Vergelijkbare producten

  1. Keuze uit 1 formaat en 6 verpakkingen
  2. Keuze uit 1 formaat en 5 verpakkingen
  3. Keuze uit 2 formaten en 6 verpakkingen

Video's over de levering