Canadian slate groen

1. Kies het formaat:
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking. Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Zorgeloze professionele levering, snel aan de slag!Meer dan 17 jaar ervaring, meer dan 250.000 tevreden klanten Snel en veilig betalen met o.a. IDEAL, Creditcard
of achteraf met Klarna

Productbeschrijving

Wat is Canadian Slate groen?

Onze Canadian slate groen is een prachtige leisteen in een groene kleur met een hele sierlijke maar toch ook ruige structuur / vorm. Deze combinatie maakt de steensoort uniek.

Aanlegtips met Canadian Slate groen

Vanwege deze combinatie is de groene leisteen ideaal in een natuurlijke siertuin of om 'industriële' omgevingen een meer natuurlijke uitstraling te geven. Zeer mooi ook wanneer een vijver omringd wordt door deze stenen. De groene kleur laat zich zowel mooi combineren met moderne tuinegels (bijvoorbeeld grijs/antraciet) als met wat meer authentieke bestratingsvormen zoals kasseien en cobblestones. Onze Canadian slate groen is daarnaast van zeer hoge kwaliteit en breekt niet gemakkelijk. Dit betekent dat u deze probleemloos op de oprit kunt gebruiken. Let hierbij wel goed op het formaat van de stenen. De maat 30/60 of groter past niet in onze grindplaten. Wilt u dus grindplaten onder de Canadian slate groen leggen dan moeten de stenen kleiner zijn dan het formaat 30/60. De voordelen van Canadian slate groen op een rijtje:

  • Unieke groene kleur voor een natuurlijke uitstraling
  • Geschikt voor op de oprit
  • Bijzondere platte vorm

Canadian slate groen bestellen:

De groene leisteensplit is verkrijgbaar in verschillende bags. Zoekt u een grote hoeveelheid Canadian slate groen? Hiervoor maken wij graag een scherpe offerte. Neemt u dan even contact met ons op. Voor andere kleuren van leisteen split, zie Canadian slate (zwart) en Canadian slate paars.

Veel bestelde verpakking Canadian Slate groen

Bigbag Canadian Slate groen.

10% combikorting

Soortelijk gewicht± 1400KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Voor meer informatie en advies, zie ons blogartikel Grind kopen? Vind de juiste maat.
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Verbruik± 75kg / 0,05m3 per m2, op basis van een laagdikte van 5cm. Houdt voor grovere formaten dan 32mm een dikkere laagdikte aan. Overzicht per verpakking: 0,18m3 voor ± 3,5m2 | 0,35m3 voor ± 7m2 | 0,5m3 voor ± 10m2 | 0,7m3 voor ± 14m2 | 1m3 voor ± 20m2
Levertermijn & Bezorgkosten t/m 999kg (bezorgkosten zijn per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€50) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€80 per bestelling)
Levertermijn & bezorgkosten bags vanaf 1000kg, grindplaten en losgestort (bezorgkosten zijn per bestelling)• Binnen 3 werkdagen (€60) OF binnen 2 werkdagen/op een door u gekozen werkdag (€80). Bestellingen vanaf €1250 worden gratis bezorgd (binnen 3 werkdagen)!
• Losgestort: Binnen 2 werkdagen (gratis bezorging!), leverdag in overleg
Levermethode• Bags 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Bags vanaf 1000kg en grindmatten: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetaalmogelijkhedenVooraf per bank, met iDEAL, Creditcard, Paypal of achteraf met Klarna. Alle prijzen zijn incl. BTW.

Vergelijkbare producten

  1. Keuze uit 2 formaten en 7 verpakkingen
  2. Keuze uit 2 formaten en 6 verpakkingen
  3. Keuze uit 1 formaat en 5 verpakkingen

Video's over de levering